Selamun aleykum Arkadaşlar, forumdaşlar,
Malumunuz hepimiz peletler için aylık yada ara ara yüklü miktar ücretler ödemekteyiz. Silahimizin sevdiği peleti bulana kadar da gereksiz ve de silahın sevmediği peletleri almış oluyoruz. Bu da israfa neden oluyor. Ben diyorum ki, forum da pazar gibi bir bölüm açılsa, herkes atıl vaziyette duran peletini oraya eklese. Yeni pelet denemek isteyenler o pelet deposundan istediği peleti 30, 40, 50 adet gibi test için sahibinden talep etse. Örnek veriyorum, kaliteli diye 2 kutu jsb 15,89 pelet aldım 90 tl verip. Ama ne cometa, ne de 135 qe de çok berbat sonuç veriyor. 1,5 kutu pelet atıl vaziyette öylece duruyor. 15,89 pelet denemek isteyen olursa 20,30,50 adet gibi gonderebilirim. Hadi diyelim Dizelleme esnasinda kullanayim ama o da burjuvalik olacak. 90 tl israf oldu gibi bişey.
Belki saçma gelebilir ama aklıma böyle bişey geldi. Forum yöneticilerimiz bi kargo firması ile anlaşma sağlarsa cüzi bi fiyata üyeler arasında kargolasma yapılabilir. Kişi de sonradan kullanmayacagi pelete boşa para vermemiş olur. Bu sadece ham bir fikir, üzerinde detaylı düşünulebilir.
Saygılarımla, arz ederim