Herkese merhaba,
Zoraki hp 01 ultra tabancam tek pompa da, hatta bazen 2 pompada bile atış yapmıyor. Önceden böyle bir problem yoktu. Oring ölçülerini internet üzerinden temin ettim, ama nerde satılır bilmiyorum. tamire göndermem gerekirse hangi adrese, nereye göndereceğim?
Saygılarımla
İyi forumlar.
Zoraki pelet atmıyor
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- ATAK SİLAH SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
- İmes San. Sit. A Blok 107 Sk. No:70 34775 Yukarı Dudullu, Ümraniye - İstanbul TÜRKİYE
- Tel : + 90 216 420 39 96
+ 90 216 420 39 97 - Faks : + 90 216 420 39 98
- E-posta : export@atakarms.com
-
Tabi kargocu bulunabilirse , bence önce telefon edip hangi anlaşmalı kargoyla çalışırlar öğrenip öyle yollayın
-
Tabi kargocu bulunabilirse , bence önce telefon edip hangi anlaşmalı kargoyla çalışırlar öğrenip öyle yollayın
Aras kargoyla anlaşmaları var. Garanti dahilindeyse alıcı ödemeli gönderiyorsunuz. Sorunla ilgili kargonun içine not koymayı unutmayın. Size ulaşabikecekleri bir telefonda yazın mutlaka teknik servisteki arkadaşlar bizzat arayıp bilgilendirme yapıyorlar. Ben geçenlerde gönderdim servise çok ilgilendiker ve yardımcı oldular sağolsunlar. Atakarms ı yürekten kutluyorum.
-
Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim. Sorunu hallettim. Namlunun hafif one doğru kaydığını fark ettim. Yani hava namluya temas etmeden yarıdan fazlası namlu girişinde etrafına dagiliyordu. Vidalari gevşetip namluyu biraz geri çektim ve işlem tamam. Şimdi en sert ve en ağır peleti bile tek pompa da atıyor. Teşekkürler.
-
Namlu kilitli halde çıkışına ağzınızla emip dili namluya yapıştırdiktan sonra biraz beklendiği de dilimiz rahatça kurtuluyorsa sistemde hava kaçağı aranmalı, zorakide yararlı bir metod.