Merhaba arkadaşlar bu sitede taktik dürbünler var airsoft ve özel harekatçılar için bir bakmanızı tavsiye ederim
Taktik dürbünler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Foruma Hoşgeldiniz ürünlerle ilgili yeni gelenleri uygun fiyata inen ürünleri v.b. bilgileri forumumuzda ölçekli şekilde paylaşımlarınız faydalı olabilir. Ancak burayı dükkan olarak görmeyin lütfen.
Şahsen
"Merhaba arkadaşlar bu sitede taktik dürbünler var airsoft ve özel harekatçılar için bir bakmanızı tavsiye ederim" diye sanki başka biriymiş gibi yazılmış bir mesaj yerine değerli arkadaşlar sizleri sitemizi incelemeye davet ederiz gibi bir mesaj ile daha samimi bir mesaj ile kendinizi forumdaşlarımıza tanıtabilirdiniz. Ben üye isminize baktım sonra lkinke tıkladım ardınadn iletişime tıkladım ve AskerMekanı Acar Ticaret yazısını görünce üye isminiz ile eşledim. Forumumuzun kitlesinden haberdarmısınız acaba diye de düşünmeden edemiyorum "airsoft" ve "özel harekatçılar" için sözcükleriyle, forumun geneli havalı silahlar üzerine ve çoğunluğu airsoft değil airgun..Daha yararlı ve samimi içerikler gelmesi dileği ile..
-
evet hakılısınız siteyi geniş kitlelere tanıtmak istiyoruz.bir yanlışlık yaptıysak kusura bakmayın
Teşekkürler -
Bence bunun en başta marka isminiz ne ise her yerde açıkca onu kullanın üye adınız bile AskerMekanı olabilir mesela
-
evet hakılısınız siteyi geniş kitlelere tanıtmak istiyoruz.bir yanlışlık yaptıysak kusura bakmayın
TeşekkürlerHoşgeldiniz forumumuza. Forum kuralları gereği lütfen öncelikle tanışalım kısmında kendinizi tanıtın.