Arkadaşlar merhaba ben 1 aydır crosman wigilante marka tabancayı araştırıyorum ama kayda değer bir yorum bulamadım.Tabanca olarak Hobiye yeni başladım daha önce Striger Edge kullanıyordum fakat motosiklet kullanıcısıyım haliyle taşımak dert oluyor.Tabancadan beklentim yivset ayrıca hem pellet hem bb olması beni çok etkiliyor tabi aynı fiyat aralığında tavsiye edebileceğiniz bir silah varsa merakla bekliyorum Aranızda kullanan yada kesin bir şekilde fikri olan yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ediyorum Saygılar sevgiler
crosman wigilante
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Merhaba, yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, Amerika'da en iyi olarak kabul edilen 8-10 CO2 li tabancadan biri, en azından çok satanlardan biri. Amaç CO2 li tabanca ile kola kutusuna atış yapmak ise 15 metrede iyi sonuç alırsınız, BB önermem, çok sekiyor atış zeminini iyi ayarlanmalısınız.Gaz sarfiyatı çok iyi ben 70-80 atış yapabiliyorum.İsabet pellet ve yiv nedeniyle benim mauserden daha iyi.Revolver olduğunu unutmayın,blowback vs. yok.
-
Yorumun için teşekkür ediyorum şimdi de başka bir arkadaş crosman iceman'ı çok tavsiye ediyor seçim yapmak ne zorlaştı arkadaşlar ya
-
yivset olan bir tabanca celik bb atmak yiv seti öldürüyor bu da pelletli atislarinizin performansını etkiler petler dağınık gitmeye baslar benim onerim ya bb ya pellet tercuhi yapin ve ona gore bir tabanca seçin. Ben aynı sekilde revolver olan kwc 2.5inc taşıyorum cok rahat bir sekilde bulunduruyorum yanimda sizede tavsiye edebilirim. Kwc nin tabancaları sadece bb atmaktadır.
-
Bb saçmaların doğrusu bakır kaplı olması gerekir maalesef bizde kaplama yok önceleri Crosmanın bakır kaplı bb leri piyasada görünüyordu şimdilerde rrastlamıyorum herhalde pahalı geliyor bu yüzden getirilmiyor olabilir,
Crosmanda hem bb hem pelet atan modeller deki namlular set oranı yiv oranına göre daha fazlaydı namlu içine baktığınızda yiv çizgi halinde görünürdü doğru bb kullanıldığında namlunun hasar görmesi minimuma iniyordu.
-
Bb saçmaların doğrusu bakır kaplı olması gerekir maalesef bizde kaplama yok önceleri Crosmanın bakır kaplı bb leri piyasada görünüyordu şimdilerde rrastlamıyorum herhalde pahalı geliyor bu yüzden getirilmiyor olabilir,
Crosmanda hem bb hem pelet atan modeller deki namlular set oranı yiv oranına göre daha fazlaydı namlu içine baktığınızda yiv çizgi halinde görünürdü doğru bb kullanıldığında namlunun hasar görmesi minimuma iniyordu.
bahsettiğiniz bb ler sadece bakır kaplama, ayrıca bakır oksitlenen bir metal yüzeyi pürüzleniyor şarjörde kaldığında renk bırakıyor, kurşun bb ler ise kendi kendilerini kutusunun içinde eziyorlar bu eziklerde ister istemez tabancanın içinde sıkışmasına neden oluyor. ben yine ısrarla ya çelik bb yada kurşun pellet tercihi yapmanızı öneriyorum.
BAKIR BB BULAMIYORSANIZ LINK VEREYIM, İŞİNİZ GÖRÜLSÜN...
-
Bir dönem bb deneyimim oldu artık ihtiyaç duymuyorum, pelet kullanıp becere bildiğim kadar hassas atış yapmayı tercih ediyorum , Link için Teşekkür ederim.
-
Crosman 357 nin yeni kasası 357 modelini çok kullandım isabet için tavsiye ederim ben tüpü dolu bırakıyordum 2 ay sonra bile güçte düşme olmuyordu