modifiye etmiş olduğum Alfamax ımla hafta sonu destekli olarak yaptığım 25m 5 atışlı grupman . bir flyer olmasa pek çok pcp den iddalı oldu gibi.
Modifiyeli Hatsan Alfamax 5.5 25m grupmanı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Elinize sağlık çok başarılı olmuş.
-
Teşekkürler baya iddalı oldu bizim ufaklık.
-
Tüfek kadar kullanınca da önemli Emir bey
-
Çok teşekkür ederim. ancak biraz hamlık var üzerimde o ayrı giden normalde olmazdı
-
Aynı dert bende de var. İki numara dünyaya geldi o yüzden anca kılıfından çıkartıp sevip okşayıp yerine koyuyorum.
-
Allah bağışlasın aman onlar bizim hazinelerimiz , canlarımız. varsın biz hamlasakda olur.
-
Allah razı olsun. Çocuklarımız zaten hayatlarımızın anlamı. Onlar için varız.
-
@ZETAX Emir abi cok güzel görünüyor sevimli-compact birşey olmuş. üstelik isabetli.
-
Emir abi 80m tavsiye ediyorum şöyle bir rakı şişesi bul yada vodka sonra başla yukarıdan aşağıya doğramaya Kendisinden ayrıldığıma hala üzgünüm ancak mecburiyet yanımda götüremiycem yoksa vazgeçilmezimdi.
Allah bağışlasın @burak verekdal
-
çok teşekkür ediyorum @mno
-
modifiye etmiş olduğum Alfamax ımla hafta sonu destekli olarak yaptığım 25m 5 atışlı grupman . bir flyer olmasa pek çok pcp den iddalı oldu gibi.
Effecto' ya 2095₺ vermeye gerek yok galiba. Çok daha ucuza ve az ekipmanla (scuba tüp vs) daha iyi grupman yapılabiliyor demek ki.
-
Effecto' ya 2095₺ vermeye gerek yok galiba. Çok daha ucuza ve az ekipmanla (scuba tüp vs) daha iyi grupman yapılabiliyor demek ki.
Şen kardeşlere gönderelim bu tüfeği incelesinler.
belki birileri alması gereken mesajı alır... -
Hocam konularınızı takip ediyorum ve çok çok güzel atışlarınız var. Ben bir türlü istediğim atışları yapamıyorum. Saygıyla tebrikler.
-
Gayet guzel tebrik ederim
-
alfamax
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Tebrikler ?
-
Emir bey Zetax nickli arkadaştı yanılmıyorsam. uzun zamandır forumda değil, güzel incelemelri olan bir arkadaş.
-
Emir bey Zetax nickli arkadaştı yanılmıyorsam. uzun zamandır forumda değil, güzel incelemelri olan bir arkadaş.
Doğrudur. “Yaylılara fısıldayan adam” ZETAX Sayın Emir hocamız.