Enteresan doğrusu. Günün bu saatine kadar konu açılmadı. Ben bir hafta boş geçtim, açığı kapatmak lazım. Sabah 06:30 yapar mıyız?
28 Haziran Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Saat vermeyeyim, extra bir sey çıkmaz ise ben geleceğim.
-
akşam forumun açılmamasını fırsat bilip buluşmayı kaçırarak iyi bir uyku çektim kendime :=)
-
yine keyifli bir buluşma, biraz sıcaktı ama neyse. biraz FT idmanı yaptık. Bu arada Nighthawk'ın virüsü yayma çalışmaları başarıyla işliyor, panzehiri yok bu hobinin
Osman abinin yeni ekipmanlarıda denedik, Leapers 6-24x50 Osman abi sayesinde tekrar çalışır hale gelmiş
Kyücel aytapfa'dan gelen 97k'nın tetiğinin kendi ağırlığıyla düştüğünü farketti, ona bir ayar (97k'nın tetiği süper) şahane oldu.not: bugün güzelim çeşit çeşit 97k'larla atış yapmama rağmen, yaylı işinden malesef soğuduğumu anladım. Bundan sonra PCP harici silah kullanamayacağım sanırım
-
Ben de Erdem, ne kadar sevsem de 97K üzülerek üvey evlat konumuna düşmüş bulunmaktadır
-
süper buluşmalar oluyor harika.bir gün gelecez .
-
süper buluşmalar oluyor harika.bir gün gelecez .
birer sincapta edinirseniz süper olur. Cumartesi 5 kişiydik 5 tanede sincap vardı
-
herkese iyi eğlenceler.
bu arada izin sürem doldu ve tekrar askere döndüm97 lerden soğumanıza bizzat sevinmiş bulunmaktayım. askerden döndüğümde 97k satın almak için galiba fazla uğraşmayacağım. sizin üvey evlatları alıp ben bağrıma basabilirim onlara anne baba şevkatiyle yaklaşırım
-
herkese iyi eğlenceler.
bu arada izin sürem doldu ve tekrar askere döndüm97 lerden soğumanıza bizzat sevinmiş bulunmaktayım. askerden döndüğümde 97k satın almak için galiba fazla uğraşmayacağım. sizin üvey evlatları alıp ben bağrıma basabilirim onlara anne baba şevkatiyle yaklaşırım
benimkilere sulanma:
bir tanesini (4.5mm) Çukurova Team'e transfer ettim,
diğeri ise (5.5mm) askerliğini Havacı olarak yapıyor, ve teskere bıraktı geri dönmeyecek -
harika
-
O 5,5 ile sık sık görüşüyorum. Cidden geri dönmeyi hiç düşünmüyor. Halinen memnunmuş...ve de en son olarak ilk sahibinin ellerinden öpermiş...
-
O 5,5 ile sık sık görüşüyorum. Cidden geri dönmeyi hiç düşünmüyor. Halinen memnunmuş...ve de en son olarak ilk sahibinin ellerinden öpermiş...
ŞEMS yalnız şikayet ediyor:
komutanı onu hiç atışa götürmüyormuş? bu nasıl askerlik diyor
-
Askerin halinden asker anlar
yoksa üsteğmenimin elindeki senin tüfekmiydi abi?