İyi günler. Holosight nişangah almayı düşünüyorum. 7,62x51 nato mermisinin sok ve geri tepme basıncına dayanabilecek orjinal bir ürünü nereden bulabilirim? İnternette o kadar çok çakma ürün satılıyor ki emin olamadım. Askeri personelim gerçek güçlü bir silahta kullanacağım o yüzden orjinal olması çok önemli. Bilen birileri dönüş yapar ise çok memnun kalırım.
Optik nişangah
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bu siteyi referans olarak alabilirsiniz. Ankara da tanış meslektaşınız varsa sizin için yakından inceleyebilir.
http://www.tac87.com/OPTIK-NISANGAH…ml#labels=147-2Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Çok teşekkürler. İşte aradığım site tam olarak burasıymış. ☺️
-
Normalde çin sitelerinde 10-20 ortalama fiyatlara alışınca bu fiyatları görünce şaşırdım hatta dün akşam bir sitede 4$ a gördüm.
-
Evet piyasada saçma sapan ürünleri orjinal diye satanlarla dolu neyse ki bu firma cidden bu işi elit şekilde yapıyormuş bilmiyordum. Ve hemen güzel bi takım sipariş ettim.
-
Evet piyasada saçma sapan ürünleri orjinal diye satanlarla dolu neyse ki bu firma cidden bu işi elit şekilde yapıyormuş bilmiyordum. Ve hemen güzel bi takım sipariş ettim.
Buradan bakın güzel site ama bazı ürünler çok pahalı. Örneğin burada satılan bir dürbün montajını amazondan (orjinal markanın sayfasından) 5 kat düşük rakama satın almıştım.
-
Fiyatların biraz tuzlu olduğu doğru fakat, ben amazon veya ebay gibi sitelerden alışveriş yapmayı bilmiyorum. Bu siteden aldım. Gayet memnun kaldım.