Herkese selamlar.bu tufek bukadar hirpalanmayi hakedecek ne yapti bilmiyorum ama kurtarma calismalarina basladim.paylasmadan olmaz.valfi pert etmisler, valf blok dislileri sardirmislar, regulator mechul durumda calisip calismadigi simdilik belli degil.tup basligida ayni sekilde dis sarmis.hadi bana kolay gelsin.
Yeni bir ameliyat (Anschütz'ün ızdırabı)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Herhalde biri tüfeğe fena kızmış kamyon desen bu kadar ezmez,otomobil desen hiç değil,traktör olabilir bence Tüpüdemi hasar almış? eğilmiş gibi görünüyor o da.
-
tupun agzida bozulmus.ama disleri saglam.
-
Mustafa biri cin olmadan adam çarpmaya kalkmış. Bu sökme takma işini çok küçümsemiş gibi gözüküyor.
-
Mustafa kardeş, ben bu işin senin gibi ustaya kolay geleceğini düşünüyorum.
-
-
Resmen dövmüşler tüfeği.
Yalnız regülator ve blok HW'yi nekadar da andırıyor.
Üst segment tüfeklerde bir Anchütz furyası esiyor ama ben basitliği ile hala Steyr'dan yanayım. -
insafsızlar
kolay gelsin Mustafa abi
-
Ya silahı bu hale getiren arkadaş daha önce hiç, bir metali başka bir metale vidalamamış sanırım. O ne ya içim gitti valla, yazık olmuş... kolay gelsin Hocam
-
Kolay gelsin. Seneye yetişir sanırım
Tüfek hırpalanma ötesi bir olaya maruz kalmış. Aklıma bir silah üreticisi geldi dockarms dı sanırım. Reklamında tüfeğin sağlamlığını göstermek için üstünde tepiniyor halay çekiyor adeta, suya falan sokuyordu. Eski sahibi buna mı özendi acaba? -
Olabilir
yarisi bitti yarisi da yarin devam...
resimleri paylasirim bittiginde.kurtulacak buyuk ihtimalle. -
Anschutz kurtuldu arkadaslar
-
mekanizma blogundaki dis olcusu 20*1 di, ben buyutup 21*1 yaptim.tup kapaginida sifirdan yaptim, oldy bitti.
Toplayip krono yapmak kaldi.regulatorun durmu kronoda belli olacak. -
Giris,gelisme,sonuc bağlamından iyi gidiyor Hizli,ciddi,cözümcü
-
dikkatimi ceken tup kapagi (valf) hw 100 le ayni tasarim ve ayni sistemle calisiyor.zamaninda yapmistim bitane ordan hatirladim.
-
eline saglik usta
-
sagolasin Metehan
-
Eline sağlık, geçmiş olsun Mustafa.
-
Ustalardan kurtulmak imkansız, ellerine saglık Mustafa halledersin sen .
-
sagolasin Murat abi
-