Daha Çok GösterDeğerli Arkadaşlar sizlere bi konuda danışmak istiyorum,bu konuda aradığım cevapları googlede bulamadığım için konu açma gereği duydum.
Önümüzdeki günlerde birinden takas ile 2.el pcp tüfek almayı düşünüyorum.
Daha önce 1 -2 kere np01 kullandım ama benim tarzım olmadığı için birine hediye verdim onu, şuan evde bi iki tane havalı tabanca ve tüfek var onları kullanıyorum,kısacası pcp olayında hiç tecrübem yok.Alacağım ürün : kral puncher breaker w
Tüfek 2 yıllık ve garantisi bugün bitmiş, şimdi ben bunu alırken özellikle dikkat etmem gereken şeyler varmı ? Şurasına bak eğer böyle bi durum varsa sakın alma diyeceğiniz bir durum var mı?
Birde son sorum eğer pcp silahlarda bakımını düzgün yaparsak uzun yıllar sorunsuz kullanabilirmiyiz,yoksa bunlarında belli başlı bi ömrümü var ?
Son olarak konu ile alakası olmayan bir sorum daha var : dün havalı tabanca için red dot ayarladım , eve geldim ürüne baktığımda şöyle bi durumla karşılaştım, red dotun içindeki o kırmızı nokta düzgün bi yuvarlak değilde sanki örümcek ağı gibi yada nasıl desem dantel gibi küçük noktalardan oluşan dağınık bi yuvarlak .Bu reddot olayını çok karışık anlattım umarım anlatabilmişimdir.
reddot ucuz birşey zaten parada vermedim ücretsiz aldım , markası bushnell 1x40RD Galiba kargoda gelirken hasar gördü.
Reddot meselesinde dediğiniz gibi ben de ilk defa bakarken hatalı sanmıştım.Ama reddotu güneş ışığı alan bir alana doğrulttuğunuzda netleşecektir.Gözleriniz yorgunken o karınca görünüm dahada artar.Tabi benim gözlerde 0.50 astigmat var ama bundan olduğunu düşünmüyorum.
Diğer konularda yanlış bilgilendirmeyeyim