Arkadaşlar biliyorsunuz ki zorakiye modlama sayısız kereler denendi.Daha önce birkaç defa da ben de denedim oldukça başarılı denemelerdi.Şimdi bir deneme daha yaptım .Umarım beğenirsiniz.Öncelikle tesadüfen bir av bayiinde gördüğüm katlanır kundak almakla işe başladım.Sonra bunu zorakiye nasıl adapte ederim diye düşünürken daha öncede denediğim usulle monte ettim.Sadece üzerindeki çap 5 mm pimleri çıkarıp yerine ayarladığım aparatı taktım .Bu işlem 5 dk bile almıyor.Sonra yine bu site de Emre Beyin sattığı katlanır m4 gez takımını monte etmeyi düşünerek satın aldım.(Kendisine teşekkür ederim) .Osman Beyin gönderdiği 22 mm aparatları da yerlerine monte ederek benim açımdan harika bir görüntüye ve atış kabiliyetine sahip bir ürün ortaya çıktı.Boya ve biraz makyaj gerekiyor,kaportacı arkadaşım var ona uğradım şuan işleri çok yoğunmuş havada soğuk olması sebebiyle biraz ekti gibi.Tabi boya ve makyajdan sonra daha güzel görüneceğini düşünüyorum.Tabanca resimlerde de görüldüğü gibi kutusuna tam olarak sığabiliyor.Zamanla sizlerden gelen öneriler doğrultusunda yeni iyileştirmeler yapabilirim.
Ben zorakiyi nedense tek tabanca olarak hiç düşünmedim.Bu yüzden 4,5 mm, 5,5 mm boru, kundak , dürbün,pointer.m4 gez seti,moderatör ekleyerek bilmem kaç şekilde kullandığım multiplayer bir hobi arkadaşı.
Zoraki mod bilmem kaç
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çok güzel olmuş benimde aklımda buna benzer bir proje var nasipse. Benim aklımdaki fikride yazayım belki size de ışık tutar.
Aynı katlanır kundağı bir plastik veya ağaç ile uzatıp namlu attındaki 22 lik kızağa monte etmek. Bu şekide olursa seyyar dipçik bir veya 2 vida ile çok kolay sök tak yapılabilir. 22 mm kızağa takmak içinde ucuz 22 mm dürbün ayaklarını kullanmayı düşünüyorum. -
Abi yazmayı unutmuşum katlanır dipçiği kaça aldın?
-
Hocam 60TL ye almıştım.int daha ucuzları var
-
hocam dediğimiz gibi 22 mm ayakla denedim montaj çok zor oldu.Daha iyi bir techizat gerekli .El aletleri ile bu iş çok zor.
-
Anladım abi ekipmansız biraz zor olur bu iş diyorsun. İmkan varsa int. De gördüklerinden seninkinin aynısının linkini ekleyebilirmisin.
Ben katlanır dipçik yazdım hep akrep kuyruğu gibi yukarı katlanır ve üzerinde fişek yatakları olan dipçikler denk geldi. -
carizmaav diye bi site var sanırsam orda var görünüyor bi şansınızı deneyin
-
Abi ordaki katlanır değil teleskobik gözüküyor.
-
Şeklen hiç beğenmesemde hobidaşların zoraki aşkının vardır bir hikmeti diyerek ufaktan ılınmaya başladım bende Emeğinize sağlık
-
Ggörünüş olarak hiç beğenmedim ama yinede uğraş vermişsiniz tebrikler.Heleki o gez arpacık hiç yakışmamış,tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.
-
Aynen öyle bende çok beğendim. Zaman zaman konuyu açıp açıp bakıyorum. Katlanır kundak benim çok hoşuma gitti.
Bu olay kişisel bazıları bulpup sevmiyor nedense bende bulpup seviyorum.
-
Sanırım bu Zoraki' nin giremediği bir kalıp yok : ) ...
-
:)) güzel olmuş