Allah yardımcın olsun kardeşim. dikkatli ol
Kafa Avcısı ASKERDE :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Şimdiden hayırlı tezkereler, görev yerini paylaşırsan arkadaşlarımın yada akrabalarımın olduğu bir birlik ise yardımcı olmak isterim.
Gorev yerim
Acemilik Kastamonu Jandarma
Usta Sivas Jandarma
Cok tesekkur ederim -
Hayırlısı olsun senin adına . Şimdiden hayırlı teskereler. Video olmaz ama yorumlarını eklersin yine arada fırsat buldukça inşallah.
Yolculuk nereye?Cok tesekkurler Murat abi
Kastamonu ardindan Sivas
Jandarma ikisideAilenize ve sevdiklerinize sağ salim dönmeniz dileğiyle...Hayırlı tezkereler.
Cok tesekkurler
Helal olsun.
Kazasız belasız hayırlı teskereler dilerim.Cok tesekkurler
Hayırlı tezkereler , zor gelir ama geldiğinde özlersin.
Cok tesekkurler
Bolbol ani birikir insallahhayırlı tezkereler Metehan.
Cok tesekkurler Murat abim
Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin. hayırlı tezkereler..
Cok tesekkurler amin
Hayırlı tezkereler Metehan
Cok tesekkurler
Hayırlısıyla görevini tamamlayıp, kazasız belasız dönmen dileğiyle. Şimdiden hayırlı tezkereler.
Amin insallah cok tesekkurler
Hayırlı tezkereler Metehan.
Benim oğlanda gidiyor tertip olmuşsunuz.Cok tesekkurler abi . Tertip.nereye gidiyor kismetse
Metehan Allah yardımcın olsun kardeşim,hayırlı tezkereler.
Cok tesekkurler Mustafa abi. Dondugumde bi tufek yaparsin artik hadi
Hayırlı tezkereler Metahan, varsa hakkımız helal olsun tabiki kardeşim.
Cok tesekkurler
Hayırlı tezkereler Metehan Bey.
Cok tesekkurler
Allah yardımcın olsun kardeşim. dikkatli ol
amin abim cok tesekkurler
-
Hayırlısıyla git gel insallah,seni özleyeceğiz metehanım...
-
-
Gorev yerimAcemilik Kastamonu Jandarma
Usta Sivas Jandarma
Cok tesekkur ederimSivas yanılmıyorsam Bursa'lı idin, çok sıkı giyinmeni tavsiye ederim, nem yoktur ama feci kuru soğuk vardır, gerçekten kulak patlatan cinsten aslen Sivas'lıyım, acaba İl Jandarma'mı..?
-
Hayırlı tezkereler Metehanım!
-
Metehancım şimdi gözlerimi yaşarttın Kastamonu Gölköy 1.inci Er Eğitim taburunda acemi askerliğimi yapmıştım,teslim olduktan 3 gün sonra sıfır kamuflajla yatmayı sürünmeyi öğrendik kamuflaja hiç saygınız yokmu dedik dinlemediler 55 gün kaldım 10 sene yaşlandım sonra bilecik söğüt'e ulaştırma eğitimine gittik 21 günde 5 senede orda yaşlandım usta birliğim bursa il jandarmaya sonrada orhangaziye çıkmıştıda hayatımın en güzel günlerini de yaşamıştım.Hayırlı tezkereler kardeşim,korkmadın inşallah,korktunmu!.
-
Hayırlı Tezkereler, güle güle git ve gel...
-
Helal olsun..
Hayırlı tezkereler kardeşim.
-
Sn.Kafa avcısı, hayırlısı ile terhis olursunuz inşallah.
-
Hayırlı tezkereler metehan kardeş. Sağlıkla git, sağlıkla dön inşallah.
-
Sivas yanılmıyorsam Bursa'lı idin, çok sıkı giyinmeni tavsiye ederim, nem yoktur ama feci kuru soğuk vardır, gerçekten kulak patlatan cinsten aslen Sivas'lıyım, acaba İl Jandarma'mı..?
evet il jandarma
-
Hayırlısıyla git gel insallah,seni özleyeceğiz metehanım...
Bende sizi ozlucem abim tesekkurler
Hayırlı tezkereler Metehanım!
Cok tesekkurler Arda abim
Metehancım şimdi gözlerimi yaşarttın Kastamonu Gölköy 1.inci Er Eğitim taburunda acemi askerliğimi yapmıştım,teslim olduktan 3 gün sonra sıfır kamuflajla yatmayı sürünmeyi öğrendik kamuflaja hiç saygınız yokmu dedik dinlemediler 55 gün kaldım 10 sene yaşlandım sonra bilecik söğüt'e ulaştırma eğitimine gittik 21 günde 5 senede orda yaşlandım usta birliğim bursa il jandarmaya sonrada orhangaziye çıkmıştıda hayatımın en güzel günlerini de yaşamıştım.Hayırlı tezkereler kardeşim,korkmadın inşallah,korktunmu!.
Korkmadim ki hehe
Hayırlı Tezkereler, güle güle git ve gel...
Cok tesekkurler
Helal olsun..
Hayırlı tezkereler kardeşim.
Cok tesekkurler abi
Sn.Kafa avcısı, hayırlısı ile terhis olursunuz inşallah.
Amin insallah cok tesekkurler
Hayırlı tezkereler metehan kardeş. Sağlıkla git, sağlıkla dön inşallah.
cok tesekkurler
-
Kardeşim şimdiden hayırlı teskereler.Gittiniz yerler çok soğuk yerler dikkat et kendine....
-