Hayırlı tezkereler ...
Kafa Avcısı ASKERDE :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı teskereler Metehan.
Güle güle git, güle güle gel.
-
hayırlı tezkereler şıp diye geçer zaman merak etme
-
Hayırlı tezkereler, Allah yardımcın olsun. Elbette varsa hakkım helal olsun sana kardeşim, güzel insan.
-
Hayırlı tezkereler
-
hayırlı tezkereler olsun.Allah a emanet..
-
Hayırlı tezkereler şimdiden.2 sene önce Kastamonuda kısa donem yaptım askerliği,2. hafta gece intikal eğitimlerinde -37 dereceyi gördük o yüzden Sivas'a hazırlık yapılabilecek biryer Çok yüksek ihtimal Gölköyde olacaksın Metehan,rahat edersin uzun dönem kimse olmayacak,alt devre üst devre olmayacak herkes aynı anda gidip dagılacağı için kendin gibi arkadaşlarınla olacaksın,hırsızlık,devrecilik,sorun sıkıntı en az seviyede yaşarsın.Bot seçerken hurafelere kanma numaraları sivil botlarla aynı ama değiştirmek istersen de yardımcı olurlar merak etme.Silahın seyyar dipçik denk gelirse iyi kontrol et sağlam olmayabiliyor,göze dikkat! Muhtemel 10 mermiden az atacaksın ama olsun,o sogukta beklemekten atış yapma hevesi kalmayacak Eğer eğitim silah vs kaytarmak niyetin olursa ki hiç sanmıyorum senin için,yemekhaneci olmaya çalışabilirsin yoksa görev almanı pek tavsiye etmem,sorumluluk istersen çavuş olunabilir.Yemekler genelde soğuk olacak ama sıcak ekmek denk getirirsen çok lezzetlidir kaçırma Genel olarak soğuk dışında pek bir sorun yaşamayacaksın,hayırlısıyla gidip gelirsin umarım..
-
Hayırlı tezkereler ...
Cok tesekkurler
Hayırlı teskereler Metehan.
Güle güle git, güle güle gel.
Cok tesekkurler Izzet abi
hayırlı tezkereler şıp diye geçer zaman merak etme
Cok tesekkurler
Hayırlı tezkereler, Allah yardımcın olsun. Elbette varsa hakkım helal olsun sana kardeşim, güzel insan.
Amin insallah cok tesekkurlers
Hayırlı tezkereler
Cok tesekkurler
hayırlı tezkereler olsun.Allah a emanet..
Allah razi olsun
Hayırlı tezkereler şimdiden.2 sene önce Kastamonuda kısa donem yaptım askerliği,2. hafta gece intikal eğitimlerinde -37 dereceyi gördük o yüzden Sivas'a hazırlık yapılabilecek biryer Çok yüksek ihtimal Gölköyde olacaksın Metehan,rahat edersin uzun dönem kimse olmayacak,alt devre üst devre olmayacak herkes aynı anda gidip dagılacağı için kendin gibi arkadaşlarınla olacaksın,hırsızlık,devrecilik,sorun sıkıntı en az seviyede yaşarsın.Bot seçerken hurafelere kanma numaraları sivil botlarla aynı ama değiştirmek istersen de yardımcı olurlar merak etme.Silahın seyyar dipçik denk gelirse iyi kontrol et sağlam olmayabiliyor,göze dikkat! Muhtemel 10 mermiden az atacaksın ama olsun,o sogukta beklemekten atış yapma hevesi kalmayacak Eğer eğitim silah vs kaytarmak niyetin olursa ki hiç sanmıyorum senin için,yemekhaneci olmaya çalışabilirsin yoksa görev almanı pek tavsiye etmem,sorumluluk istersen çavuş olunabilir.Yemekler genelde soğuk olacak ama sıcak ekmek denk getirirsen çok lezzetlidir kaçırma Genel olarak soğuk dışında pek bir sorun yaşamayacaksın,hayırlısıyla gidip gelirsin umarım..
yasadiginiz tecrubeleri paylastiginiz icin minnettarim. Cok tesekkurler umarim soylediginiz gibi olur
-
Metehan sana sıcak soğuk farketmez. Senin soğuk havada da videon vardı.
-
hayırlı tezkereler metehan. Allaha emanet ol
-
Hayırlı görevler kardeşim Allah'a emanet
-
Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin. hayırlı tezkereler..
-
Hayırlı tezkereler Metehan kardeşim. Orada da attığını 12 den vurursun. O kesin,
-
Metehan sana sıcak soğuk farketmez. Senin soğuk havada da videon vardı.
Yine cektim ama cok zordu
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.hayırlı tezkereler metehan. Allaha emanet ol
Cok tesekkurler abim
Hayırlı görevler kardeşim Allah'a emanet
Cok tesekkurler
Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin. hayırlı tezkereler..
Cok tesekkurler
Hayırlı tezkereler Metehan kardeşim. Orada da attığını 12 den vurursun. O kesin,
cok tesekkurler insallah
-
Hayırlı tezkereler ,güle güle gidin güle güle gelin .
-