Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • kabus gibi , hatsan dünyadaki bütün havalı tüfek markalarını satın alıp bildiğimiz hatsan kalitesiyle üretiyor.
    biri beni uyandırsın ;kihhik,

hamdım piştim yandım oldum.

• Resmi Gönderi

Reklamın kötüsü olmaz misali, Ortaya sallanıyor arkadaşlar, Hatsanın FXairguns ile bir ortaklığı yada satın alması vs... yok, bunlar Balon haber, Ancak Hatsan herşeyi ben yaparım iddiasıyla kalkar bir tane FX i kopyalarsa da şaşırmamak gerekir.

• valla bende merak ettim nedir bu yaw adamlar bütün markaları heder edecek biri bunu durdursun !!

Müşteri isyanı diye buna derim. Hatsan dan yetkililer eminim bu forumları takip ediyordur. Okuyun bunu da bir düşünün bakalım neden böyle yazılmış. Bu yazıya sonuna kadar katılıyorum. Allah'tan balon haber. Güzelim marka rezil rüsva olur yoksa. Bence hatsan sapandan başka birşey üretmesin. ;şrofls;. #hims (onuda becerirlermi tartışırım)

• hatsan sonuçta bir türk firması bizim gururumuz ben zaten anlamıyorum bu yabancı hayranlığını eskiden osmanlı zamanında herkes bize hayrandı şimdi biz onlara özeniyoruz nerde kaldı bizim milliyetçiliğimiz bence teşvik etmek lazım yaşasın hatsannnn

AA s510 22 cal twintube(43fpe)

Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.

• hatsan sonuçta bir türk firması bizim gururumuz ben zaten anlamıyorum bu yabancı hayranlığını eskiden osmanlı zamanında herkes bize hayrandı şimdi biz onlara özeniyoruz nerde kaldı bizim milliyetçiliğimiz bence teşvik etmek lazım yaşasın hatsannnn

Ne bu forumda ne de başka bir platformda, hiç kimse bana milliyetçilik dersi veremez. Konuyu yabancı hayranlığına bağlamayı da basit ve ezberci bir yaklaşımın sonucu olarak görüyorum. Lütfen böyle hassas konularda mesaj yazarken daha dikkatli olun.

Nerede kaldı "bilim Çin'de de olsa arayınız", ya da "beşikten mezara kadar bilimi talep ediniz" hadis-i şerifleri ?

Kaliteli üretimi kim yaparsa yapsın takdir ederim, benim yavrum diye de kargaya şahin diyemem, kusura bakmayın.

Hatsan fabrikasını gezmiş ve teknik açıdan değerlendirme eğitim ve yetisine sahip biri olarak, Hatsan'ın imkanlarının, pek çok marka silah üreticisinin imkanlarının üzerinde olduğunu söyleyebilirim.
    Peki bütün bu imkanlarla Türk tüketicisine sunulan ürünlerin kalitesi ne seviyede ? Bırakın yurt içini, yurt dışında, yabancıların yorumlarını okudukça sinirimden kahroluyorum.
    Hatsan'ın dünya çapında kalite lideri olmasını ben de en az sizler kadar istiyorum. Tenkitlerimizde yapıcı olmayı amaçlıyoruz, belki kulak verilir de Hatsan, sektöründe arzuladığımız üne kavuşur diye.

• Yaparsa kendini geliştirir yapmalı,araştırmalı,kullanıcılardan fikirler almalı artık bu çağda en önemli şey inovasyon yani yenilikcilik taklit etmek yenilikçilikmidir.? evet taklit edebiliyorsanız bu sizin için bir yeniliktir. Yapsın tabiki ama böyle birşeyde yok Hatsan yapıyor yapacak falan .Keşke yapsa..

FX Revolution PCP 5.5 cal +Nikko Stirling TARGET MASTER 10X50-60 MD

BUREO 30,06 + REDFİELD 3*9-ELİPTİC35

ankarateam.png

• Çıkardığı her seri silahtan bir tane alıp hurdaya kaldıran biri olarak hatsanı yeterince desteklediğimi hissediyorum
    Tahminim 6 adet hatsan silah aldım bunlardan birini hediye ettim bir tanesi duruyor diyerleri bi şekilde hurda da
    Sattırdıklarımda cabası ama en son bir dostuma 145 aldırdım yerin dibine girdim.
    Silahın namlu yükleme sistemini değiştirdik, conta değişti piston tutucu konuldu yay değişti.
    Civatalar değişti. Tüfek şimdi süper oldu ama arkadaş havalı silahtan soğudu sattı oğluna ateşli silah aldı
    Bu kadar tesis bu kadar birikim şu bu varken hatsanın artık kendini ortaya koyması lazım.
    Daha iyi silahları artık hakketik diye düşünüyorum.
    Hatsanın Fx kopyası yapmasını son derece anlamsız buluyorum.Neticede istenen PCP silahtaki ayrıcalıkları herkes biliyor.Bu kadar tecrübeli ve bilgili kullanıcı varken yep yeni ve emsalsiz bir tasarımı ortya koyması lazımdı bence

• yada biz bir başlık açalım Hatsan bizim istediğimiz gibi çok özel üst düzey bir silah yapsın :D:thumbup:;d;

• yada biz bir başlık açalım Hatsan bizim istediğimiz gibi çok özel üst düzey bir silah yapsın :D:thumbup:;d;

Nerede o günler şöyle 6,35 mm , 1200 fps, 20 lik şarjör regülatörlü, 3 kg maksimum ağırlık tek dolumla 40 sabit atış tabi bu 300 cc lik tüp ile
    yarım otamatik.Ayarlanabilir dipçik, ayarlanabilir güç kontrol ünitesi, ortaya bir çoban salata , 100 metrede 3 cm lik grup , başka ne kaldı ule ..
    he maksimum fiyat 500 dolar olsa ne olur ki
    Ne yani yapılamzmı
    Hatsan yapar (verin ule gaz olur mu olur ) ;şrofls;.;şrofls;.;şrofls;.

• Nerede o günler şöyle 6,35 mm , 1200 fps, 20 lik şarjör regülatörlü, 3 kg maksimum ağırlık tek dolumla 40 sabit atış tabi bu 300 cc lik tüp ile
    yarım otamatik.Ayarlanabilir dipçik, ayarlanabilir güç kontrol ünitesi, ortaya bir çoban salata , 100 metrede 3 cm lik grup , başka ne kaldı ule ..
    Ne yani yapılamzmı

pazarlık yapalım senle ;şrofls;.

ben 5.5mm (ama kolayca ve hesaplı tarafından 4.5 veya 6.35e çevrilebilsin), 1000fps, 12li şarjör, 3kg (bunda senle hemfikirim), boyu 90-95cm arası (bullpup yapıp 70-80cm olursa üste 100USD daha veririm ;şrofls;. ), tek dolumla 5 şarjör yani 60 atış, 300cc tüp (seni mi kıracam?) , ister yarı ister tam otomatik, 100metrede 5cm gurup bana yeter, en önemlisi pellet seçmesin (ne verirsem yesin), sağlam-dayanıklı-güvenilir olsun (nişan aldığım objeler hariç kendine ve etraftakilere zarar vermesin), şekli şemaili düzgün olsun.

unuttuğum birşey varsa ayrıca eklerim.

.

AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric

AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot

ankarateam.png

• ha unutmuşum ortaya bir çoban salata ;şrofls;.

a forumda Skie arkadaşımızda var, kullanıyor AT44.

.

AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric

AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot

ankarateam.png

• Abiler çoban salata yavan gitmesin sakın :).

FİLİNTALAR GRUBU
    Gamo CFX 4.5 (MS "Yatagun" yay tutucu ve tetik) + Square 4x32
    Crosman 2100b
    Hatsan mod.20
    Crosman 2240, rjmachine long breech, Williams notched blade sight,
    Crosman 2240, rjmachine riser breech, free floating 24" barrel, Crosman Custom Shoulder Stock
    Atak Arms Zoraki HP-01 000075
    Crosman 2240-50 PCP, breech Jim Giles,14" barrel

• bide şanına yakışır bir multi pump olsun diana mod 54 gibi yandan çarklıda olur
    .5.5 16 gr le bi kere kurulsun 950 ~ 1000 fps tek atış yapsın iki kere kurdumu 1300 falan atabilsin tüp müp işi olmasın .
    ceviz yakışıklı bir kundak şöyle işlemeli falan iyi olur. estetik o kadar iyi olsun ki alan gece koynuna alıp yatsın #hims .
    en önemlisi tabiki namlu mükemmel olmalı ki 200 m de 5 cm gurp yapabilsin
    çap 30 bull barel kompozit malzemeden olsun gizli susturucu 3 kg mı geçmesin.tabiki bull pop kundak.
    ayarlı kabza .ayarlı dipçik .ayarlı dipçik .ayarlı yanaklık .
    10 lu şarjor kurma koluna bağlı mekanizma ile yükleme yi yapı versin .
    olimpik çok hassas tetik .
    dampalı yani atışa hiç tepme vermeyecek çekiç ve valf gurubu .
    fiyat ta en fazla 500 ytl olsun
    ortaya karışık ızgara ,,balık ta olur x;.zx;.zx;.z
    verelim gazı ,ağlamayana m m yok ;dance;;dance;;dance;

• Nerede o günler şöyle 6,35 mm , 1200 fps, 20 lik şarjör regülatörlü, 3 kg maksimum ağırlık tek dolumla 40 sabit atış tabi bu 300 cc lik tüp ile
    Ne yani yapılamzmı

böyle bi silah yapsın 1000 dolar vermeyen ayhanın ;şrofls;.

hamdım piştim yandım oldum.