benim mesajım kaç âdet oldu
Sitemiz Yenilendi ( Sorularınız)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Görsel olarak daha güzel olmuş eski siteye alışmıştık bunada alışacaz .
-
siz ürün mü satacaksınız?
-
Mesaj sayınız 27 olarak kullanıcı sayfanızda görünmektedir. Bu sınırlamalar hoşgeldin ben bir ilan açayımın önüne geçmek için, üyelerin ciddiyetle bu hobiye ve forumda paylaşımda bulunmaları ve forumun kalitesi için alınmış önlemlerdir.
-
super olmus
-
güzel olmuş fakat 50 degilde 25 olsaydı keşke buz yine yazardık guruba soracak şeymi bitiyor
-
yani
-
Yöneticileri olmayan bir forum olarak gayet iyiyiz. Arada kaçaklar var, mesaj sayısını doldurmaya çalışan anlamsız yığınlar. Onları kenara bırakırsak hır gür yok.
-
galiba haklısın. mcema
-
super olmus
güzel olmuş fakat 50 degilde 25 olsaydı keşke buz yine yazardık guruba soracak şeymi bitiyor
Yöneticileri olmayan bir forum olarak gayet iyiyiz. Arada kaçaklar var, mesaj sayısını doldurmaya çalışan anlamsız yığınlar. Onları kenara bırakırsak hır gür yok.
Salçadan mesaj yazanlardan mesaj hakkı yerine silahalimsatim sitesi gibi 20tl süresiz ilan hakkı daha faydalı olurdu sitenin giderlerinide öderdi... alınamayan lisansta alınırdı.
-
dogru söze ne denir
-
selâm sayın mahmut sami bey
Ben ilan veremiyorum galeri açılmıyor neden
-
Yaklaşık olarak 10 yıl önce üye idim sitenize
-
Üyeliğimi yenilemem gerekti
-
Sitede yenilenmiş, emeği geçenlere teşekkür ederim
-