manurhin airguntürkün sahibinden size özel indirim kapmışsınız
Birebir tanımadığınız biri ile konuşurken daha saygılı olabilirsin.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
manurhin airguntürkün sahibinden size özel indirim kapmışsınız
mno , keşke forumu daha dikkatli takip etseydiniz, Bazı konuların silindiğini bu yüzden puanlamada fark olacağı bilinmeyen veya tahmin edilemeyecek bir şey değil ,bazı üyelerimizin puan beğeni göz önüne alınarak rütbe verilebileceği teklifine karşı yaşadığım bu realiteyle adil bir gelişme olmayacağına vurgu yapmaktı , böyle bir durumda eski puanım3500 mü baz alınacak yoksa yeni puan 1900 mü benim gayem buna dikkat çekmekti , keşke bunu anlayabilseydiniz, mamafih yaşınız daha çok genç umarım daha faydalı yaşayacağınız uzun bir ömrünüz olur.
Sevgiyle kalın.
mno , keşke forumu daha dikkatli takip etseydiniz, Bazı konuların silindiğini bu yüzden puanlamada fark olacağı bilinmeyen veya tahmin edilemeyecek bir şey değil ,bazı üyelerimizin puan beğeni göz önüne alınarak rütbe verilebileceği teklifine karşı yaşadığım bu realiteyle adil bir gelişme olmayacağına vurgu yapmaktı , böyle bir durumda eski puanım3500 mü baz alınacak yoksa yeni puan 1900 mü benim gayem buna dikkat çekmekti , keşke bunu anlayabilseydiniz, mamafih yaşınız daha çok genç umarım daha faydalı yaşayacağınız uzun bir ömrünüz olur.
Sevgiyle kalın.
Bunu biz değil Siz değerli Üyelerimizin Dışarda link paylaşılımdan kaynaklı ?
ve o link resimler silinmesinden dolayı konu çöp olmuş ve temizlenmiştir.
Siz sanırım yorumumu yanlış anladınız ben mübalağa yapmıştım.
Siz benim gençliğimin cahilliğimin kusuruma bakmayın lütfen. Tanımadığım bir insana yorum yazdığım için sizden çok özür dilerim. Biz bilemedik akıl başta değil yaştaymış. Forumda samimiyetin, bilginin ve tecrübenin değerli değil yaşın değerli olduğunu bilemedik kusurumuza bakmayın sayın manurhin
BUNUN NEDENI ISTE SILINEN O KONULAR....
Büyük harf kullanmana gerek yok küçük harf okuyabiliyorum,
Benim paylaşımlarım hep modifiye üzerine foruma yazık ,yoksa dörtyüz mesaja altıyüz beğeni karakaşım için verilmedi .
Silinen konular ile ilgili yazdığım yorum sizin düşüncenizle birebir örtüşmektedir. Keske bunu fark edebilseydiniz.
Merak ettiğimden soruyorum ; Site yenilenmeden önce Üçbin in üzerinde puan Dört yüzden fazla mesaj Altıyüz den fazla beğenim vardı hemen hemen yarı yarıya düşmüş onu merak ettim çok da önemli değil cevap vermeseniz de olur.
Büyük harf kullanmana gerek yok küçük harf okuyabiliyorum,
Benim paylaşımlarım hep modifiye üzerine foruma yazık ,yoksa dörtyüz mesaja altıyüz beğeni karakaşım için verilmedi .
size kendi sayfamdaki bilgilerle cevap vereyim
MNO
Mesaj 390 Resimler 88 Videolar 1 Beğeni 300Puan 4,108 Profil Tıklanma 1,401
Hemen altinada sizinkiler paylaşayım Sayın manurhin
Mesaj 293 Beğeni 398 Puan 1,919 Profil Tıklanma239
Şimdi kaba tabirle sidik mi yarıştırıcaz?
Galeri bölümünü tıkladığımda aşağıdaki mesajla karşılaşıyorum:
Bu yazılım test versiyonudur. Çalışma süresi sonu: 1 Nis 2018, 15:00. Bu yazılımı süre kısıtlaması olmadan kullanmak için lisans satına almalı, ya da yazılımı ve içeriğini hemen silmelisiniz.
Geçici bir problem mevcut, Mahmut Sami ilgileniyormuş.
Ah şu 50 mesaj olmıyaydı iyidi 1 yıldır üyeyim tüfeğimi satıcam 1 haftadır mesaj sayımı yükseltmeye çalışıyorum
Ah şu 50 mesaj olmıyaydı iyidi 1 yıldır üyeyim tüfeğimi satıcam 1 haftadır mesaj sayımı yükseltmeye çalışıyorum ben satilik bölümünde ya da almak istedikleriniz bölümünde bir konu paylaştım.
Dostum merhabalar. Ben satılık bölümünde ya da satın almak istedikleriniz bölümünde bir konu paylaşmıştım oradan ilanını yazabilirdin
güzel olmuş 90 gün beklemek yokmu yani
Daha Çok GösterHerkes yaşadığı sorunu da paylaşırsa çözüm için teknik ekibimiz de elinden geleni yapar.
-Ne sorunu yaşadığınız?
-Mobil mi yoksa masaüstü versiyon mu?
-İşletim sistemi (Android, ios, Windows...)
-Kullandığınız browser (Chrome, Yandex, Explorer, Firefox v.b.)
Buna benzer bir şekilde bilgi verirseniz iyi olur.
Selamlar, bir süredir siteye girmemiştim. Yenilik hayırlı uğurlu olsun, yapanların eline sağlık.
PC den giriyorum, Windows , Chrome. Sorun yok,
IPad de sorun yaşadım, kendi hesabıma giremiyorum. Sağ üst köşedeki ikonu tıklıyorum ama nafile. Elimdeki Ipad ilk çıkanlardan , acaba eski sürüm olduğu için midir?
Sağ üst köşedeki ikon dediğiniz yer yuvarlak şekilli profilinize ulaşmanızı sağlayanyeri söylüyorsanız tıkladıgınızda "kullanıcı menüsü" açılmaktadır.
hayırlı olsun çok güzel olmuş emeğinize sağlık....
İlan verebilmek için 50 mesajdan sonra 90 gün geçmesi gerekiyormu?
Hayir 50 mesaj sonra ilan verebilirsunuz. Ama 50. Mesaji yazdiktan 1 gun sonra