Arkadaşlar bugün fırsat olunca çakı gibi asker Metehanı ziyarete gittim.Sizlere bol bol selam söyledi.Durumu iyiymiş.Kamuflajlarla (zaten boyu da uzun olunca ) dev gibi aslan parçası olmuş.10 güne kadar Sivas taymış.Resimleri atmaya çalıştım ama albümlere yükleyebildim.Moderatör arkadaşlar bu konunun altına ekleyebilirlerse sevinirim.
Asker Ziyareti
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar bugün fırsat olunca çakı gibi asker Metehanı ziyarete gittim.Sizlere bol bol selam söyledi.Durumu iyiymiş.Kamuflajlarla (zaten boyu da uzun olunca ) dev gibi aslan parçası olmuş.10 güne kadar Sivas taymış.Resimleri atmaya çalıştım ama albümlere yükleyebildim.Moderatör arkadaşlar bu konunun altına ekleyebilirlerse sevinirim.
merhaba
konu açmış olduğunuz editör en sağ kısmında galeri albüm ekleme var lütfen Galeri Kullanma Rehberi inceleyin .
-
Elinize sağlık iyi olmuş çok güzel bir iş yapmışsınızsaygılar ve selamlar cümleten.
-
rabbim sağ salim gidip gelmeyi ailesine kavuşmayı nasip etsin.
-
Sn; daciabmw
Sanırım mobil cihazdan girdiğiniz için ilgilenemiyorsunuz konu resimsiz kaldı,1 adet fotoğrafını görsel olarak sizin albümünüzden alıntıladım şimdilik.
-
Yeni kamuflajlar güzelmiş de o botlar olmamış, Metehan hemen tactical bir çift ayarlarsın
-
- Resmi Gönderi
Sn; daciabmw
Sanırım mobil cihazdan girdiğiniz için ilgilenemiyorsunuz konu resimsiz kaldı,1 adet fotoğrafını görsel olarak sizin albümünüzden alıntıladım şimdilik.
Keşke nasıl yapıldığını rehberi izleyip yapsanız konunuz herkes girer bakardı ?
-
Hocam pc engelli olduğu için video izleyemiyorum
-
Bana demiyosun inşallah konu benim değilde hani niye beni alıntıladın Sn; Mahmut Sami
-
- Resmi Gönderi
Bana demiyosun inşallah konu benim değilde hani niye beni alıntıladın Sn; Mahmut Sami
aynen pardon kişi açmış konuyu gitmiş inanki bu durum canım sıkmaya başladı uzaklaştırma vermeye başlamak zorunda kalıcam
-
Mahmut bey işim gereği int sürekli giremiyorum ve bu işlerede çok hakim değilim.
-
- Resmi Gönderi
Mahmut bey işim gereği int sürekli giremiyorum ve bu işlerede çok hakim değilim.
mesaj yazıyorsunuz yazdığınız yerin hemen en sağında ufacık bir kutu siteye hakim olmaya gerek yok
-
Bazı eksiklerimiz olabilir buda bence gayet doğaldır diye düşünüyorum.
-
- Resmi Gönderi
Bazı eksiklerimiz olabilir buda bence gayet doğaldır diye düşünüyorum.
zaten normal ama mesaj en sağında ufacık bir kutuya basarsanız ne kadar basit olduğunu anlıyacaksınız .
-
Peki uyarınız için teşekkürler denemeye çalışırım
-
- Resmi Gönderi
Peki uyarınız için teşekkürler denemeye çalışırım
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.video var
-
Hey maşallah kardeşime sağ salim gitsin gelsin inşallah...
-
Hayırlı tezkereler. Arkadaş çoktan bitirmiştir gerçi ama
-
Hayırlı tezkereler...
-
Çok teşekkürler dostlar Bitirdik geldik hayatın göbeğine düştük .... Rabbim tüm askerlerimizi korusun.
-