bu arada tavsan orneginizden yola cikarak boyle kuvvetli havalilarla eger haraketsizse daha iyi sonuc alinacagi kesin cunku su bidonu denemelerimizde 100 m civari cogu av fisegi bidonu tutmazken havali delip geciyor ama zaten av tufeklerinde 40 m uzeri atis tavsiye edilmez 60 m uzeri ise biraz hayal gibi. Yinede bunu satip bir cifte almak gibi bir niyetim yok degil kiyabilirsem tufege
—-
Ben bu yüzden av tüfeğini kullanmıyorum av yapmıyorum ve atışlarda havalının yerini tutamaz zevk vermez bu yüzden uzak mesafe isabet oranı yüksek güclü bir havalı bakıyorum alacağım tüfeği 300-500 tl ayarında sağlam bir dürbünle donatıcam dürbün ayağını tepme yaylı oynar ayak kullanacağımki dürbünde sıkıntı yapmasın . Sizin kullandığınız mod 135 inn vortex qe modeli şuan icin namudan kurmalarda favorim gibi galiba bu fiyatlara daha iyisi yok 1000-1500 arası dürbün vs. Set halledebilirim pcp lerde ise 3000 tl yi rahat buluyor fazlasıda olabilir ve büyük sorun scuba tüp taşıma işi , mod 135 inde kg yüksek gibi ama pek sıkıntı yapacak gibi durmuyor.