Merhaba ben KRAL NP_04 Alım ilanı vermek istiyordum ama yeni üye olduğum için veremiyoruz sanırım bu sistemde doğrumudur ?
İlan Verme Kuralları (Önemli Lütfen Okuyun)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
Merhaba ben KRAL NP_04 Alım ilanı vermek istiyordum ama yeni üye olduğum için veremiyoruz sanırım bu sistemde doğrumudur ?
Evet hocam, doğrudur. bütün bilgilerinizi eksiksiz doldurun ve bana özelden yazın
-
Merhaba
İlan vermek istiyorum ancak hangi alandan veriliyor bilmediğim için yardımcı olabilir misiniz
-
- Resmi Gönderi
Merhaba
İlan vermek istiyorum ancak hangi alandan veriliyor bilmediğim için yardımcı olabilir misiniz
Satış ilanları, oradan hangi bölüme ilan vermek istiyorsanız girin yukarı da yeni konu yazıyor. Oraya basıp ilani oluşturun
-
Teşekkür ederim ilanı yayınladım ancak resim ekleyemiyorum yardımcı olabilir misiniz rica etsem
-
- Resmi Gönderi
Teşekkür ederim ilanı yayınladım ancak resim ekleyemiyorum yardımcı olabilir misiniz rica etsem
KonuGaleri Kullanma Rehberi
Merhaba Hobi Severler. size kısa ve öz anlatım video yükledim umarım herkes video memnun kalır.
Zipli ve albüm olarak resim yükleme galeri anlatım.
youtube.com/watch?v=Q3OsL3ObaUw
Arkadaşlar Bazı yapamayan arkadaşlar olmuş kısa bir ekleme yapayım dedim.
http://www.screencast.com/t/84MID8W7
lütfen izleyin.Mahmut Sami8 Şubat 2018 16:13 Buyurun buradan ulaşabilirsiniz
-