KRAL ARMS servis hizmeti...

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar birşey danışmak istiyorum sizlere.

Kral puncher jumbo aldım yeni, silah geldiğinde epey atış yaptım sorun yok, günün sonunda hava 190 bar civarında idi o şekilde kaldırdım 2 gün sonra silahı elime aldığımda hava 100 bar gösteriyordu. Bu durum normal mi yoksa bir sıkıntı var mı. Hava kaçak sesi gelmiyor. Manometre arızalı olabilir mi acaba.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

200 barlık bir pcp de epey atış yapıp 190 a indirmişseniz hatanız vardır bir yerde.tahmini olarak kaç atış yaptınız acaba ?

• Kral Bigmax X 6,35 +VECTOR Counterpunch 6-25x56 FFP
    • Kral Puncher Breaker W 5,5-6,35 +VECTOR Capricorn 4.5-14x44 FFP
    • Kral Puncher Jumbo W 4,5 mm+VECTOR Taurus 3-18x50 FFP
    • Zoraki HP01-02 Ultra 4,5 mm+Bushnell Reflex Red Dot Sight
  • 200 barlık bir pcp de epey atış yapıp 190 a indirmişseniz hatanız vardır bir yerde.tahmini olarak kaç atış yaptınız acaba ?

Haklısınız yanlış ifade etmişim, 200 civarı atış yaptım tabi tüple dolum yaparak. En son da tüpü dolu olarak bırakmıştım silahı. Bugün yine gün içinde 150 bara kadar hava bastım akşam olana kadar atış yapmadan 100 bara düştü. Silah garantiye gidecek sanırım. Benim kendimin yapabileceği bir şey var mı bu konuda?

• Merhaba arkadaşlar. Pompayı bakım için servise göndermek istiyorum iletişim numarası paylaşabilir misiniz?

0530.323.22.95 idris usta.ben kralın ithal ettiği pompadan aldım çok iyi iş görüyor fakat pompanın piston ucu kırıldı ve kralı aradım yedek parça yok dediler malesef bende aliexpresden sipariş verip getirttim 15 günde geldi

• 0530.323.22.95 idris usta.ben kralın ithal ettiği pompadan aldım çok iyi iş görüyor fakat pompanın piston ucu kırıldı ve kralı aradım yedek parça yok dediler malesef bende aliexpresden sipariş verip getirttim 15 günde geldi

Teşekkür ederim.

• 0530.323.22.95 idris usta.ben kralın ithal ettiği pompadan aldım çok iyi iş görüyor fakat pompanın piston ucu kırıldı ve kralı aradım yedek parça yok dediler malesef bende aliexpresden sipariş verip getirttim 15 günde geldi

Benim tüfeğin tetik tepkisiz kaldı ve forumda benzer konu var mı diye bakınırken bu konu çıktı karşıma. Hazır sizin mesajlar da güncelken acaba bu numaraya ulaşıp mı sorsam diyorum ne dersiniz?

Tüfeği kurdum atış yapacakken tetiği çektim çektim bir baktım sonuna gelmişim patlamadı. Şimdi namluyu güvenli bir yöne çevirdim öyle duruyor. Hatta 1 önceki atışta da patlamadı, tetiği bıraktım kafamı dürbünden kaldırdım ve sonra patladı... Forumda benzer konu biliyorsanız yönlendirirseniz memnun olurum

edit: detay vermek istedim belki yardımcı olur diye; tüfeği 3-4 kez emniyete aldım emniyetten çıkardım tetiğe sonuna kadar bastım ama atış yapmıyor, piston kurulu vaziyette kalmış halde şu an.

• Tetik ayari bozulmus olabilir alyan vidalar var ya tetik ayari icin onlari sikin gevsetin bi ayar yakalayin. Ama o vidalarla oynarken vidalari sikarken bir noktada tetik kendiliginden dusebilir. Bu sirada namlu ucunun gosterdigi yere dikkat edin kendinize ya da yakinlariniza zarar vermeyin

gamo cfx royal 4.5

gamo cf 20 4.5

hatsan alfamax 5.5

hatsan mod 60 5.5

gamo p 23

beretta sp 12cal

sarsılmaz kılınç 2000 light 9mm

atüs 36 cal tek kırma

zoraki hp ultra 4,5 - 5,5

• Tetik ayari bozulmus olabilir alyan vidalar var ya tetik ayari icin onlari sikin gevsetin bi ayar yakalayin. Ama o vidalarla oynarken vidalari sikarken bir noktada tetik kendiliginden dusebilir. Bu sirada namlu ucunun gosterdigi yere dikkat edin kendinize ya da yakinlariniza zarar vermeyin

Tetik çevresinde sadece arka tarafında 1 tane vida var ama sıkıp gevşetmemin tetiğe etkisi olmadı o yüzden sanıyorum ki bu vida kundağı tutan üç vidadan biri. Birkaç mesaj üstte telefonu olan İdris ustaya mesaj attım ustam böyle böyle oldu verebileceğin şema falan varmı bir tarafımı sakatlamayayım dedim ama fabrikaya gönder gitsin dedi çok ilgilenmedi gibi. Kundağı söküp bakmaya çalışsam garantiye etkisi olur mu diye sorunca olmaz istediğin gibi oyna dedi:) Tatilim 2 hafta sonra bitecek zaten garantiye göndersem gitse gelse pek bir işime yaramayacak o yüzden dünden beri bilgi kaynağı arıyorum söküp gevşek vida gibi basit bir problemse kendim halledeyim diye ama hep hatsanla ilgili tetik modifiyeleri videoları bulabildim şimdiye kadar

• Kundagi sokup inceleyin isterseniz. Basit yapili bir tetik mantigini cozebilirsiniz. Tetige basarken emniyet centiginihareket ettiren setuskur vidasi var soktugunuzde hepsini gorur anlarsiniz. Zaten idris abi dedigi gibi. Krali kamyonun altina atip parcalatsaniz yine ucretsiz tamir ediyorlar sagolsunlar:)))

gamo cfx royal 4.5

gamo cf 20 4.5

hatsan alfamax 5.5

hatsan mod 60 5.5

gamo p 23

beretta sp 12cal

atüs 36 cal tek kırma

• Bu tarz hobilerde mekanigi anlayip kendiniz tehlikesiz seyleri tamir ettikce hobiden daha cok keyif alacaksiniz. Pcplerdeki tek tehlike basincli olan tup. Oralara fazla girmeyin sadece. Girecekseniz de tupun basincinin sifira kadar indirmeden birseylerini sokup takmaya calismayin

gamo cfx royal 4.5

gamo cf 20 4.5

hatsan alfamax 5.5

hatsan mod 60 5.5

gamo p 23

beretta sp 12cal

atüs 36 cal tek kırma

• Bu tarz hobilerde mekanigi anlayip kendiniz tehlikesiz seyleri tamir ettikce hobiden daha cok keyif alacaksiniz. Pcplerdeki tek tehlike basincli olan tup. Oralara fazla girmeyin sadece. Girecekseniz de tupun basincinin sifira kadar indirmeden birseylerini sokup takmaya calismayin

Elim yatkındır bu tarz şeylere valla ama bir iş yapmadan önce detaylı araştırma gibi bir huyum da var. Benim şu anki sıkıntımda namluyu kırılı vaziyette tutmayıp ucunu da güvenli bir yönde tuttuğum sürece problem olmayacak sanıyorum hocam doğru mu? 1-2 saate girişmeyi planlıyorum

• Aynen:// basarabilirsin.net :)

gamo cfx royal 4.5

gamo cf 20 4.5

hatsan alfamax 5.5

hatsan mod 60 5.5

gamo p 23

beretta sp 12cal

atüs 36 cal tek kırma

• Şu anda namluda pellet varsa ve kurulu vaziyetteyse ilk önce çekiç yayını sokun sonra kurcalayın böylece yanlışlıkla atışa geçmesini engellemiş olursunuz.bu arda kralın hangi modeli bulpub mu normalmi

• Şu anda namluda pellet varsa ve kurulu vaziyetteyse ilk önce çekiç yayını sokun sonra kurcalayın böylece yanlışlıkla atışa geçmesini engellemiş olursunuz.bu arda kralın hangi modeli bulpub mu normalmi

Normal kırmalı gaz piston n13 modeli, yemekten sonra sökmeye niyetlendim ama ymek uzun sürdü yarına bıraktım söküm işlemini. Piston kurulu vaziyette duruyor öyle tüfek. Epey de emniyete alma çıkarma tetiğe iyice basma kurulu olan halinde tekrar kurma kolunu iyice bastırma vs denedim ama patlamadı karşıma ne çıkacak merak ediyorum