selamlar herkese, kargom geldi, taş gibi bir we colt 1911 silver pro airsoft tabanca.
Ancak hedefi tutturma konusunda beklediğim performansı sağlamadı (ben bunu blowback olmasına bağlıyorum hareketli üst kızak hafif de olsa sarstı makineyi sanırım)
Yalnızca 15 20 adet bb kullandım ve hiç ısınamadım (ahh ah forumda en çok tavsiye edilen zoraki almazsan bu olur)
sonra moral sıfır vaziyette aldığım yer olan işgören / izmir av marketin instagram sayfasından durumu anlatarak ricada bulundum acaba ürün değişimi yapabilirler mi diye? oradaki beyefendi -çok çok saolsun- "çizik olmaması ve sıfır özelliğini kaybetmemesi"nin çok önemli olduğunu belirterek geri gönderirsem yardımcı olacaklarını söylediler. (ki bence iade almasalar hiçbir şekilde haksızlıkla suçlayamazdım çünkü aldığım makineyi çok güzel şekilde tam da sitelerinde anlattıkları gibi - üstüne bir de hediyesiyle -bb loader- yollamışlardı)
Bu hareketleri onlara vefalı bir müşteri kazandırdı (sanırım 1 tane havalı tabancayla yetinmeyeceğim şimdiden hissediyorum bağımlılığı )
sonuç olarak ben de korumalı baloncuklu poşetle sağlam bir şekilde sardım ve yarın gönderiyorum.
çıkarılacak ders: (tecrübe ettim ben aman benim gibi yeni başlayacak olanlar dikkat etsin diye yazıyorum)
1- blowback hissiyatı evet iyidir ancak hedefi tutturma konusunda zayıflık yaratıyor edindiğim izlenime göre
2- en önemli faktör hedefi iyi tutturması çünkü istediğiniz yeri vuramayınca diğer özelliklerin anlamı pek kalmıyor.
3- ev içinde kullanılacaksa susturucu alınmalı çünkü ciddi bir ses çıkarıyor (konu komşu ayaklanmadı ama kapıya biri gelse şaşırtıcı olmazdı:) )
4- forumdaki tavsiyelere uyulmalı (zoraki bu kadar tavsiye edilmişken neden heyecan aradım kendime kızıyorum- forumda en az en az 10 kişi tavsiye etmiş kardeşim ne blowback bilmem ne uğraşıyorsun! )
5- kesinlikle güvenilir - tavsiye edilen yerlerden alınmalı- bu forumda aksu çok övülmüştü ancak benim aldığım makine sitelerinde olmadığı için
işgörenden alışveriş yaptım (birkaç yerde araştırdıktan sonra) ve kesinlikle çok memnunum.
not: http://www.izmiravmarket.com da zoraki hp modeli olmadığı için bana 700 tl lik havalı tabanca önerebilirseniz sevinirim. (tabi ki blowbacksiz) birkaç günüm olacak kargo taraflarına ulaşana kadar, o süre zarfında karar vermem gerek