Arkadaşlar tüfeğim 5 yıllık hiç bakım yapmadım bugün söktüm yayı eğrilmiş değişmeliyim
Gamo cfx royal
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Evet değiştirmelisiniz.
-
Evet değiştirmelisiniz.
ya uğraşması mesele satmak istesem ortalama fiyatları ne kadardır benimkisi ahşap kundaklı cfx royal 80 tl bakım gerekiyor Adana’ya gönder git gel ... bende 5 adet 12 cal tüfek var havalı kullanmıyorum öyle boş boş bekliyor
-
Sökmüşken daha sert bir yay takıp bahaneyle guclendirmek mümkün olur mu ki acaba? Boyle birşey konustunuz mu yapacak firmayla
-
yapı itibariyle o tüfek fazla güçlendirmeye müsait değil. Biraz daha sert aynı uzunlukla biraz daha fazla güç elde edebilirsiniz. Ama kurması zor olur ve yayın ömrü daha kısa olur. Tüfeğiniz 4.5mm ise görüşelim belki bem almayı düşünebilirim.
-
bu arada sanayide yaycıda aynı yayı yaptırabilirsiniz.
-
Yayı söküp takmak benim için mümkün değil malesef.Yıllardır kullanıyorum hiç tamir görmedi,açılmadı benim tüfeğim.Güç olarak da hala gayet iyi ancak ses ve kullanım kolaylığı açısından bir tane de pcp almayı düşünüyorum,bakımda olur da daha güçlü bir yay takabilirsek daha keyifli olurmu diye düşünmüştüm aslında.Tüfek 4.5 mm sentetik kundak ancak satmayı düşünmüyorum,pcp olsa dahi kullanım pratikliği açısından cfx gibi stabil ve sağlam bir yaylı envanterde bulunmalı şahsen..
-
İki kişiye cevap verince karışıklık olmuş. ben ymtiger in tüfeğini düşünmüştüm. Gücü arttırdığınızda titreşim arttığından ve lock time denilen pistonun çarpma süresi kısaldığından sonuç pek iyi olmuyor genelde. Söküm takım işleri biraz uğraştırıcı olabilir. Fakat youtube da baktım sizin tüfek bakımı kendiniz tarafından yapılabileceğini düşündüğüm bir tüfek.