Patriota bak, hizaya gel :)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • acaba namlunun üstüne mi susturucu geçirilmiş yoksa namlunun ucuna mı susturucu takılmış?Namlunun ucuna takıldıysa o kadar kısa namluyla nasıl elde ediyor o gücü?Dipçiği oymak ağırlık merkezini öne alır ama namluyu kısaltarak dengelemişler e zaten namlu şoksuzdu kesmek problem yaratmaz bence amaca göre gayet güzel olmuş ;d;

• tüfeğin tipi kaymış özürlü bastonuna benzemiş benim gözümde yerli malı olarak zaten bi değeri yokdu bide bu tipini gördümya başka bişi demiyom ayrıca sincabı neden vurmuş.? bu tüfeğin sahibi yam yam mı dır nedir? yiyecekmi o ufacık vede tatlı kemirgen hayvanı yazık günah değilmi?

• tüfeğin tipi kaymış özürlü bastonuna benzemiş benim gözümde yerli malı olarak zaten bi değeri yokdu bide bu tipini gördümya başka bişi demiyom ayrıca sincabı neden vurmuş.? bu tüfeğin sahibi yam yam mı dır nedir? yiyecekmi o ufacık vede tatlı kemirgen hayvanı yazık günah değilmi?

Sincap vurulmamış ki tüfeğin güzelliğinden bayılmış yatıyor ;şrofls;.

Amaç tip değil zaten bu tip uyarlamalarda. Adam kısa mesafede öldürücü atışlar yapmayı hedeflemiş belliki ve tipi 2. planda bırakmış. Bu tüfeği ben de sevemedim gitti ki hatta aldığım gibi sattım. Sincabı vuranda ayrıca yabancı ülkede zaten. Türkiye'de değil. İzinli ve kanuna uygundur merak etme. Yoksa yayınlanmaz veya afişe edilmezdi zaten.

• madem kısa mesafede kullanmak için neden kabzanın içini oymuş da özürlü bastonu gibi olmuş tamam namluyu kısaltmış sağa sola rahat döndüre bilmek için kabzayı oyması ne kafayı kabzanın içine mi sokuyo madem öle dibçiği komple kesseymiş ozaman daha rahat hareket ederdi tabanca gibi bişi olurdu gerçi herkezin zevki ayrı saygı duymak lazım ama abartmayada gerek yok bence oyacagına desen felan yapsaymış yada parmak yerleri felan gibi ozaman daha iyi olurdu görüntüsü kanaatindeyim yazık etmiş bana göre ayrıca yabancı ülkede olmasından dolayı nasıl olsa günah olmuyo sincabı vurmak sebebi onlar günah ne bilmiyolar sincaplarıda vurmak serbestmi tavşan olur kuş olur yada tavuk çeşitleri ördek çeşitleri ama sincapı ne diye vuruyo ben onu sordum atıcak oraya olay bitti ne yiyecek ne de içini doldurup odaya koyacak oda zor olur 6.35 çift taraflı deliği kapatması lazım herhalde neyse günahı boyunlarına :)

• bence fena sayılmaz ama ben patriotuma bunu yapamam :love: cep telefonu gibi değişebilir dipçik yapsaymış fena olmazmış

AA s510 22 cal twintube(43fpe)

Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.

• Sincaplarda zararlı kemirgenlerden oluyo va pestcontrol'e giriyolar.İşe günah diye bakmak çok sığ bir görüş bence.diğer günahların yanında devede kulak.Silaha gelince işin ehlinden çıktıgı belli tam amaca hitapediyo namlunun kısa olması elbette yaylı pistonlularda avantaj.Tam tersi pcp lerde dezavantaj.Benimde merak ettigim o tüfegi nasıl kuruyo acaba.Namludan ve dipçikten alarak iyice hafifletmiş aynı zamanda namlunun kısalıgından kaynaklı denge probleminide çözmüş.Göze hitap etmiyen ama tatminkar bişe

• nasıl kuruyo deyince ben neden dipçiği oydugunu buldum sebebi şu dipçikden kolunu sokuyor namluyu iki eliyle kendine doğru cekiyor :) ;lol;;kihhik,;şrofls;. sebeb bu #hims

• nasıl kuruyo deyince ben neden dipçiği oydugunu buldum sebebi şu dipçikden kolunu sokuyor namluyu iki eliyle kendine doğru cekiyor :) ;lol;;kihhik,;şrofls;. sebeb bu #hims

ben böle bi yorum çok güzel vallaha ayakta alkışlıyıcağım seni tebrik ederim güzel abim bu tip yorumları heyecanla bekliyorum harbiden sincabı hayyatta vurmam mesaduzunun dediği gibi git yiceğin hayvanı vur sonra bu tip kemirgenler ve sülünler kenenin bir numaralı düşmanı tavukta öle
    sonra keneler basıyo yeşillikleri soruyorum size kuş giribi çıktı kuşlar itlaf edildi ve keneler bi anda hortladı bu mevzular derin ben gene coştum yorumumu yapayım gene dayanamıcam silah kötü hoşuma hiç gitmedi dipçiği iğrenç silah dediğin uzun manlu ve güzel dipçikle güzeldir zaten ;keyf;;keyf;;keyf;

• bu tüfeğin sahibi belkide gerçekten topaldır . ½bay£bay`;#hims;lol; bende yaşlanınca tüfeğimi böle yapıcam.

Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

• gerçekden de topladır belki
    bide namluyuda boyuna göre kısaltmış mazıldada ucunda oratsı saçma çıksın diye delinmiş plastik vardır belki 5.5 delik yada 6 mm lik yere vurdukça kayma ve ses yapmasın diye

• Önüne gelen sincabı vurursan ben de karşıyım. Ama bizim memlekette sincap o kadar çok ki. her bahçelikte en az 15-20 tane. Cevizlerimi, kayısılarımı yarıya kesiyorlar. Bunlarıda kontrol etmek lazım.

FX T 12 + BSA 8-32X44+FX Pompa
    Remington Airmaster 77 + Tasko 3-9X32
    anadoluteam.png

• ah keşke burdada öle olsa arazide dıolaşıyorum benden başka canlı yok.

• rızık allahdandır sincapların rızgıda senin bahceden demek kki abi senin rızgında onlarla bölünecek demek oluyo bu takdir böle olacak o sincap yemesse belkide başka bişi yicek yada telef olacak ne bilim tam sır kapısına döndü konu ha
    neyse vallaha ben okadar sevimli bir hayvanı asla vuramam şu zamana kadar belki 2 tane kuş öldürmüşümdür onlarında sancısı vicdanımda hala dürbünden bakıyorum hedefliyorum tetiği çeksem ölecek biliyorum ama onun o yaratılışı güzelliği ve belkide yavruları vardır diye düşüncelerim veya oda bir yavrudur diye düşüncelerim bana engel oluyor ve ben bu düşüncelerimi seviyorum ben fare bile vuramam abi

• sen fare görürsen bana haber ver üsküdar salacakta 43 tane leşim var. #hims;lol;

• rızık allahdandır sincapların rızgıda senin bahceden demek kki abi senin rızgında onlarla bölünecek demek oluyo bu takdir böle olacak o sincap yemesse belkide başka bişi yicek yada telef olacak ne bilim tam sır kapısına döndü konu ha
    neyse vallaha ben okadar sevimli bir hayvanı asla vuramam şu zamana kadar belki 2 tane kuş öldürmüşümdür onlarında sancısı vicdanımda hala dürbünden bakıyorum hedefliyorum tetiği çeksem ölecek biliyorum ama onun o yaratılışı güzelliği ve belkide yavruları vardır diye düşüncelerim veya oda bir yavrudur diye düşüncelerim bana engel oluyor ve ben bu düşüncelerimi seviyorum ben fare bile vuramam abi

Senin düşüncene göre konuşuyorum, o zaman o sincaplar evini istila etse ve ne var ne yok yese ellemiyecekmisin bunların rızkı burdan deyip. Okuduğum en saçma şeylerden biriydi bu. Afrikaya gittiğini düşün ve aslan seni kovalıyo. Elinde silah var ama ateş etmiyorsun. Çünkü onun rızkı sensin :)

Ben, bana veya malıma zarar veren her canlıya hiç çekinmeden ateş ederim. insan dahil...