İyi günler ben pcp pompası arıyorum fakat her pompa olur mu hangi özellikte olmalı bunları bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Elimde bir tane basınç ölçerli bisiklet pompası var acaba elimdeki pompa olur mu?
Pcp pompası arıyorum
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
olmaz hocam ya hatsan pcp ya da kral pcp pompa bakacaksiniz. Elimde mevcut dusurseniz yardimci olurum
-
hangi nmarakanın ki vat sizde?
-
olmaz hocam ya hatsan pcp ya da kral pcp pompa bakacaksiniz. Elimde mevcut dusurseniz yardimci olurum
hangi markanınki var sizde?
-
pompa fiyatı nekadar acaba
-
-
bendede hatsan pompa var uygun fiyata verebilirim işiniz görülsün
-
Pompanın durumu nasıl.
-
Hatsan ve Kral pompaları uzunca kullanmış söküp tamır edip orıng degıstırmış bırı olarak pıston ustundekı örınglerı zorlandıgında yırtılmaya deforme olmaya her ıkı markadada oldukca musaıttır...Onlarca kere tecrube ettıgım şudur elınden biraz iş gelen bırı kral pompanın orıngını degıstırebılır işçiliği çok daha kolay ve kısa sürer,,Buna keza Hatsanın işçiliği zor karışık ve uzun sürer ve muhtemelen ilk kez sökenın elınde kalabılır...bu arada çapı 6 mm cıvarındakı bu orıng belkı 50 krş 1 tl cıvarındadır...Tavsiyem özetle Kral pompadır
-
valla bendeki pompayı belki 10 kez kullanmışımdır sonrasında scuba tüp aldım pompa da öyle yatıyor.ben hatsan servis ile görüşmüştüm,bi göndereyim bakımı falan yapılsın diye değişecek parçası varsa değişsin satışa hazır olsun.onlarda gönderin yapalım demişlerdi.fakat ben vakit bulamamıştım pazartesi göndermeyi düşünüyorum gitsin gelsin 200tl ye veririm.ilgilenenlere duyurulur
-
bende de pompa var ilgilenen olursa satabilirim.
-
bende de pompa var ilgilenen olursa satabilirim.
marka , garanti durumu ve çalışırlığı ne durumda dostum .unutmadan birde fiyatı tabıkide
-
marka , garanti durumu ve çalışırlığı ne durumda dostum .unutmadan birde fiyatı tabıkide
kral markası . 23 haziran 2018 de aldım. garantili. hiç bir sorunu yok. zaten çok kullanmadım. faturasını gösterebilirim.
-
bkackfear.kardeş
pompa duruyormu tlf görüşelim
-
bkackfear.kardeş
pompa duruyormu tlf görüşelim
bende de hatsan pompa mevcut