kral marka pcp pompam var ama geçen tüfeğimi doldururken 190 bar seviyesinde bir anda birşey oldu bir bile basmaz hale geldi dolum ucu tüfeğe takılı iken pompanın kolunu ne çekebiliyorum nede basabiliyorum boşta çalışıyor ne olmuş olabilir
pcp pompa sorunu
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Büyük ihtimalle yüksek basınç silindirindeki o-ringi yırtmışsınız.
-
ek becerim fena değil dir ben yapabilirmiyim
-
Yapabilirsiniz ancak internetten biraz pcp pompa sökme takma videosu izleyin. En azından sökerken karşınıza neler çıkacağı hakkında bir fikriniz olsun. Umarım yedek o-ringiniz vardır.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
İç yapısı kral pompayla birebir aynı
-
pompa insanı hobiden soğutur.
-
Evet aynen soğutur ama arıza yapmasa beni pompalama zorluğu çok etkilemiyor hatta ağırlık çalışıyormuş gibi hissettiriyor
-
videoda bakımı gösteriyor kaç pompalamada yapılması lazım bu bakım,
Ben pompayı ikinci el almıştım satan arkadaş fabrikada bakım yeni yapıldı hiç kullanmadım demişti bende 10 kere ancak kullandım
-
Bizde bakim bozulunca olur.bozulmadan kimse bakim icin sokmez bence
-
kucuk hacimli tuplerde verimli olabilir.buyuk hacimli tuplerde scuba tercih edilir.
-
Ben dış boruyu söküyorum da iç boruyu sökemedim bir türlü çok sıkılmış aletle tutsam ezilecek elle güç yetmiyor nasıl sökebilirim bir fikri olan varmı.?
-
Garanti dolalı 1 ay olmuş acaba kral arms hatsan gibi garanti dolsada ücretsiz hizmet veriyormu
gerci ucret almasa bile kargo ücreti git gel 70 tlyi bulur
-
krala karsı ödemelı gonderın onlar öder dönus kargosuda max 20 tl tutar ıscılık ucretıde muhtemelen hatta kesın dıyebılırım almazlar,10 larca kere ben ve arkadaslarımca denendı,guvenle gonderın servıse
-
kargo adresi nedir paylaşabilirmisiniz faturayıda gönderiyormusunuz
-
fatura varsa fotokopısını gonderın yoksada yıne gonderın silahınızı,ayrıntılara prosüdüre takılmaz kral amacı memnun etmek
Kral av san. mütahıtlık inş malz san tıc lt
-
Garanti dolalı 1 ay olmuş acaba kral arms hatsan gibi garanti dolsada ücretsiz hizmet veriyormu
gerci ucret almasa bile kargo ücreti git gel 70 tlyi bulur
Sizin bu mesajınızı görünce bendeki hatsan pompayı ücretsiz yaptırabilir miyim diye fabrikayı aradım. Bakım veya ufak tefek şeyleri ücretsiz yaparız ama tamir parasız olmaz dediler.
-
tuhaf hatsan politika değişikliğinemi gittiki kaç kişi garantisiz hizmet gördü ben de dahil belki telefonda öyle söylüyorlardır gönderince yaparlar