arkadaşlar öncelikle selamlar mo 135 le dürbünsüz atış yapamıyorum sebebi ise dürbün kızagı yüksek oldugu için gezle arpacık yanagımı kundaga dayadıgımda kızaktan aşagıda kalıyor çözüm ne önerirsiniz tabi derdimi anlatabildiysem size
Mod 135qe de Gez arpacık problemi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yanakliği yukarı almak fayda etmedi mi?
-
yanaklık aşagıda iken bile yüksek kalıyor bende dipçigi indirdim biraz iyi ama hala gez alçak kalıyor kızaktan
-
Hocam anlayamadım Nişan alırken fosforlu noktaları birbirine denk getiremiyor musunuz?
-
Ürününüz bu ise normal şartlarda elmacık kemiğinizi dipçiğin yukarı aşağı hareket eden yanaklık bölümüne dayarsınız gez ile arpacık göz hizanızda kalmalıdır. Bu şekilde bir konumlandığınızda sizin için konforlu bir atış sağlamıyor ise gezi ile arpacı yükseltebileceğiniz haricen satılan gez arpacık takımlarından alabilir optik ray bölümünün üzerine konumlandırabilirsiniz.
-
Sizin tüfeğinizin Namlusu eğrilmiş..Tüfeği kurarken elinizden kaçırmışsınız..Hatsan servise gönderin..Namluyu makinada doğrulturlar...