arkadaşlar merhaba hatsan süper nova 5,5 mm kullanıyorum jsb 18,13 grain pelleti 700-750 fps de atıyor bu tüfekte güç arttırımı yapılabilir mi? bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur şimdiden teşekkürler.
süpernova güç arttırımı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güncel. Bilgim yok o konuda bilen birisi görür belki...
-
o değil de baya yavaş atıyormuş. Namlu temizliği yaptınız mı hiç? Bir de kaç var basınçta atıyorsunuz? Orjinalinde 900 civarı atması lazım
-
at44 le aynı güç ayarı yapılıyor.arkadaşımda da var aynısı fabrika çıkışı düşükdü. Biz iki tık yükselttik güzel oldu.
-
Tüfeği alalı 3-4 ay oldu daha 5-6 paket attım servis ile görüşmemde standart dediler ama yinede isterseniz gönderin bakalım dediler eğer güç arttırımının bir yolu var ise servis ile uğraşmak istemiyorum. Bar basıncı genelde 200 civarında atıyorum fps ölçümümde bu civardaydı. at 44 ile güç ayarını nasıl yaptınız süper novada da yapılması mümkün mü acaba.
-
Tüfeği alalı 3-4 ay oldu daha 5-6 paket attım servis ile görüşmemde standart dediler ama yinede isterseniz gönderin bakalım dediler eğer güç arttırımının bir yolu var ise servis ile uğraşmak istemiyorum. Bar basıncı genelde 200 civarında atıyorum fps ölçümümde bu civardaydı. at 44 ile güç ayarını nasıl yaptınız süper novada da yapılması mümkün mü acaba.
at44 güç ayarı ile aynı araştırırsanız at44 güç ayarının nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.
-
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Peki güç arttırımı sağlanırsa isabet oranında herhangi bir değişiklik olma ihtimali var mı acaba.
-
eğer çok fazla açarsanız isabette değişme olur pelleti savuracaktır diye düşünüyorum. biz 2 tık açtık ve isabeti gayet güzel.
-
novanin güç ayarını nasıl açarız bilen varmı
-
-
nova güç ayarı nasıl açılır bilen varmı
-
ha anladım kimse yok bu gurupta
-
kardeşim konu da yazıyor zaten nasıl yapıldığını üst tarafta yapılan yorumları okursan nasıl yapıldığını anlarsın.
-
Pardon
yukarda nova ile ilgili bir yazı yoktur.
-
Pardon
yukarda nova ile ilgili bir yazı yoktur.
nova ile süpernova arasında ki farkı söyler misin?
-