Arkadaşlar merhaba.pcp tüfek almak istiyorum,bugün yarın kararımı verip almayı düşünüyorum.gamo coyote ve hatsan nova star arasındayım.nova star biraz daha ağır basıyor gibi ama kararsızım.siz hangisini tavsiye edersiniz ,sebebi ile bilgi verirseniz sevinirim.yanında scuba tüp de alacağım ayrıca.ilerleyen günlerde dürbüne kamera takma aparatı ve güzel çekim yapabilen bir kamera tavsiyesi de isteyeceğim .)
Pcp Seçimi hakkında yardım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Nova star compact aldım
-
hayırlı olsun.
-
maxpayne nickli arkadaşımızda kaliteli ve uygun scuba tüpler mevcut.
Ben iki adet aldım.
Tüp almadıysanız değerlendirin.
-
Tüp de aldım yanında. Belki de fazla para verip almışımdır bilemyorum, önceden haberim olsa olabilirdi.
-
hayırlı olsun.iyi günlerde kullanın
-
Çok teşekkürler. Tüfekle beraber bir dürbün geldi ama zaten tasco dürbünüm var. Yanında 6 litrelik scuba tüpü, dolum aparatı ve susturucu aldım. Şimdi kameraya cep telefonu takmak için aparat arıyorum, tavsiyesi olan olursa sevinirim
-
Çok teşekkürler. Tüfekle beraber bir dürbün geldi ama zaten tasco dürbünüm var. Yanında 6 litrelik scuba tüpü, dolum aparatı ve susturucu aldım. Şimdi kameraya cep telefonu takmak için aparat arıyorum, tavsiyesi olan olursa sevinirim
Aliexpresse bakıcan hocam, sabaha iş yerinden atayım sana 2 işine yarayacak ürün.
-
https://tr.aliexpress.com/item/Yang-n-ku….24723c00yrASje
https://tr.aliexpress.com/item/YANG-N-KU…7.13339.90158.0
alabileceğin 2 ürün, 1tanesini türkiyede bulma ihtimalin var ama 2 kat fiyatına.
-
Onur bey merhaba. Çok teşekkür ederim faydalı paylaşım için. Dün akşam gezinirken işk yolladığınıza benzer bir ürünü 110 tl kargo dahil aldım. Kargolanmasını bekliyorum. Kargoda sıkıntı çıkarsa bundan alabilirim
-
Son durum nedir? Kullandıktan sonraki görüşleriniz nedir artıları ve eksileri?