konuyu buraya açtım henüz yeniyim yanlış açtıysam eğer kusura bakmayın.. wrangler marka moderatörüm var içini açmam gerekiyor fakat elimle bir türlü açamadım nasıl açılabilir ?
wrangler moderatörün içi açılabiliyor mu ?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Açılması zor. Normalde çevirerek açılıyor. Ama dişlere yapışkan sürülmüş. İçinde plastik parça olmasa ısıtılıp açılabilir belki
-
Neden açman gerekiyor
-
Capak gibi problem falan mi var ustad? Acma sebebiniz nedir? Birde wrangler moderator acilabiliyor ama disli kisminda yapiskan yada silikonumsu birsey surulmus plastik kisima zarar vermemek icin isitma yontemi biraz zor.. ben sicak buhar onerebilirim.. bu sekilde plastik aksama zarar vermeden isinma islemi olabilir..
-
Eğer problem varsa imalatçısı Yasin arkadaşımız kendisine ulaşabilirsiniz
-
yasin bey nosu var mıdır arkadaşlar direkt sipariş için
-
bende sordum yasn beyi ama bi bilgi veren olmadı..nasıl ulaşabiliriz sipariş için..
-
Daha iki gün önce açtım pellet çıkış tarafından. Biraz çizik oldu ama ayarlı pense ile biraz da el hüneri isteyerek açılıyor. Denemedim ama tezgaha sabitlenmiş kauçuk bir yüzeye çıkış tarafını dikine kuvvetle bastırır şekilde döndürülerek de açılır sanıyorum.
-
üretilirken loclite ile sabitleniyor çok az pellet çıkış ucunu ıstın ve ayarlı pense ile arasına hasarlanmaması için kauçuk veya keçe koyun ve sıkarak açılıyor