Merhabalar bi konu hakkında bilgi almak istiyorum hatsan torpedo 155 5.5 mu yoksa 6.35 mi daha iyidir lütfen yardımcı olurmusunuz.Şimdiden teşekkür ederim
Hatsan torpedo 155
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yaylı silahlarda Torpedo gibi güçlü olanlarda 5,5mm, Mod 55, 35 gibi orta ve zayıf olanlarında 4,5mm olanı daha makbuldur. Tabanca da nacizane önrim sadece 4,5mm'dir.
-
torpedo 155 in 5.5 olanını zevkle kullandım. ve tavsiyede ederim. elime birçok tüfek geldi geçti,aralarında güç olarak aynı olan mod 125 de geldi ama benim şahsi fikrimdir içlerinde sattığıma bin pişman olduğum sadece hatsan torpedo 155 dir.
-
6.35 pellet secenegindeki sıkıntıdan dolayi 5.5 daha uygun
-
orpedo 155 in 5.5 olanını zevkle kullandım. ve tavsiyede ederim. elime birçok tüfek geldi geçti,aralarında güç olarak aynı olan mod 125 de geldi ama benim şahsi fikrimdir içlerinde sattığıma bin pişman olduğum sadece hatsan torpedo 155 dir.
selam nitro pistonu nazıl temin edebilirim. sanırım sizin yaylıyı dönüştürmüşsünüz.
-
selam nitro pistonu nazıl temin edebilirim. sanırım sizin yaylıyı dönüştürmüşsünüz.
Merhaba benim aldığım yıl 2012 idi. Tüfeğim vortex değildi. Fabrikada dönüşüm yapıyorlar. Bi arayıp sorsanız benden daha iyi bilgi alabilirsiniz
-
Merhaba benim aldığım yıl 2012 idi. Tüfeğim vortex değildi. Fabrikada dönüşüm yapıyorlar. Bi arayıp sorsanız benden daha iyi bilgi alabilirsiniz
tamam teşekkür ederim.
-
Torpedo Magnum sınıfı bir tüfek sanırım , vida kırma durumu bu tüfekte de var mı