Kral pouncher maxi 5.5 havalı tüfeğim için ali expresden dürbün aldim gümrüğe takıldı alamadım. Dün gittim gümrükte nekadar ugrassamda vermediler emniyet genel müdürlüğüne yazı yazıp izin çıkartmak gerekiyordu bende geri gönderdim. Hangi ürünü tavsiye edersiniz. 1300 tl ye kadar alabilirim
Pcp dürbün tavsiye
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kral pouncher maxi 5.5 havalı tüfeğim için ali expresden dürbün aldim gümrüğe takıldı alamadım. Dün gittim gümrükte nekadar ugrassamda vermediler emniyet genel müdürlüğüne yazı yazıp izin çıkartmak gerekiyordu bende geri gönderdim. Hangi ürünü tavsiye edersiniz. 1300 tl ye kadar alabilirim
1500 Tl ye youtubeden takip etiğim biri discovery hı 4x14-44 ffp dürbün satıyordu.özelden atayım videosunu bak istersen bi.
-
Tamam atabilirsiniz. Biraz zumu yuksek kaliteli birşey ne alabilirim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
-
Discovery ile ilgili iyi yorumlar var, aliexpres den takılmadan gelse keşke,
-
bütçenizibiraz daha yükseltebilirseniz eğer, 2. el temiz hawke dürbün araştırın derim. 6/24-50 sidewinder 20x serisi. bulması biraz zordur. 2, el piyasası 1500 tl civarı. hem piyasası düşmez alması satması kolay olur. hemde uzun zaman kullanabileceğiniz dürbün olur.
-
https://www.facebook.com/eray.temel1/vi…8159406/?type=3
bu kullandığım hawke 6,5/20-42 sidewinder. oldukça memnundum. mesafe 130 m 8 x zoom
-
Çok teşekkür ederim eksik olmayın nikko aldim sıfır olarak emeğinize ilginize sağlık
-
Çok teşekkür ederim eksik olmayın nikko aldim sıfır olarak emeğinize ilginize sağlık
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. nikko da güzel dürbündür