abilerim silah almama ya çok az bi zaman kaldı yada çok kısa bi zaman herneyse sizlerden sadece bam 40 hakkında bildikleriniz değerli bilgilerinizi alabilirmiyim lütfen yarına kadar kısa bi zamanım var bukonuda bişi sormayın lütfennn sadece silah
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
bildiğim kadarıyla air arms tx 200 kaliteli bir kopyası kısaca benim hasta olduğum yaylılardan biri gelirse bundan alacam:)
-
evet bam"ın en iyi yaylısı diyebiliriz herhalde benimde en sevdiğim modeli
-
sevgili hocam değerli abilerim kıymetli silah severler (şişt havamı bozmayın başbakan gibi hitap ederim haaaaaaaaa)
abilerim yhaw bunu gücü mesafesi tetiği namlusu zırtı pırtı tırtı nasıldır bilen varsa beni bi aydınlatırsa çok müteşekkir olacam neşem baya yerinde vallaha bu smiley tam ben çok hoşuma gidiyo -
bana kalsa mod 125 e o parayı verene kadar 440 alırım namlusun sanırım fena değildi bir kaç el atıi yapmıştım çok zevkli bir tüfekti kaliteside fena değildi
-
yok ben vaz geçtim hatsan almıcam bi sene daha bekleyip bidaha ki yaza hw veya diana veya bu yaz gelirse bam 40 onun için bam hakkında bilgi topluyorum