[Resim Engellendi: https://i.hizliresim.com/dvkAkn.jpg]">[Resim Engellendi: https://i.hizliresim.com/bVJdJj.jpg]">Uzun yıllar önce aldığım hatsan marka bir havalı tüfekten sonra yeniden bir havalı tüfek almak icin araştırma yaparken bir arkadaşımın av bayisinde bu tüfekle karşılaştım daha önce gamo markasiyla ilgili bilgim yoktu ama tüfeği elime alır almaz çok hoşuma gitti ve arkadaşımında tavsiyesi ile tüfeği satın aldım tüfek gerçekten hem tasarım hemde kalite açısından çok güzel fiyat olarak biraz pahalı olsada değer diye düşünüyorum .
Gamo hunter 440 5.5
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
güle güle kullanın. yıllardır kullanıyorum. isabeti çok iyi ama doğru pellet ile. jsb seviyor. ama zaten bütün tüfekler jsb sever. krm de seviyor. gamo pellet de seviyor. spot on sevmiyor.
-
jsb ve gamo ile güzel Sonuçlar aldım isabeti gayet güzel
-
Ben de almak istyorum hangisi önerirsiniz 4.5mm yoksa 5.5 mu grupman ve isabet olarak hangisi önerirsinz
-
Yok mu soruma cewap verecek olan?
-
Yok mu soruma cewap verecek olan?
Merhaba gurupman ve isabet bekliyorsan hiç bulaşma.beni hobiden soğutuyordu azdaha.tahribatı iyidir fakat gamoya vereceğin paraya uygun bir pcp alirsan daha memnun kalırsın.tabiki hali hazırda pcp kullanmıyorsan.
-
tüfeğin görünüşü, malzeme kalitesi ve işçiliği çok iyidir. ancak ben aldığımda 400 tl kadardı. şimdi 1000 lira gibi fiyatı var. güzel tüfek fakat bu fiyata pcp alsanız daha iyi olur. alacaksanız da 4.5 alın.
-
Alınıcaksa kesinlikle 4.5 alınmalı. 5.5 ile eziyet çekersiniz. her iki kalibreyide gamo shadow dx te kullandım.
-
700 tl buldum arkadaşlar 4.5 mm almayı düşünüyorum umarım pişman olmam
-
Merhaba gurupman ve isabet bekliyorsan hiç bulaşma.beni hobiden soğutuyordu azdaha.tahribatı iyidir fakat gamoya vereceğin paraya uygun bir pcp alirsan daha memnun kalırsın.tabiki hali hazırda pcp kullanmıyorsan.
5.5 mm olan mı kullandınız
-
5.5 mm olan mı kullandınız
Malesef
-
Malesef
Anladım usta ben 4.5 olanını almayı düşünüyorum
-
Bende iki tane 4.5mm yaylı var.
Onların kullanımları da zevkli.
Dağlara taşlara sıkıyorum.
-
Marka modeli nedir abi
-
stoeger ve ekol marka
Ekol aldığımda 6.35 di namlusunu 4.5 ile değiştirdim
-
stoeger ve ekol marka
Ekol aldığımda 6.35 di namlusunu 4.5 ile değiştirdim
Bende mod 55s ve hunter 440 arasında kalıyorum kararsızım nasıl etsem bilemedim
-
Gamo nun kalitesi işçiliği iyidir.
Özellikle tetiğin hassasiyeti çok hoşuma gidiyordu.fakat isabet işi benim sabrımı aşar.
-
4.5 için de geçerli mi isabet konusunda
-
4.5 mm gamo kullanmadım.fakat elimdeki 4.5 ile onbeş yirmi metrede yumurta vurabiliyorum.gomo ile bunu yapamıyordum.vurduğumda şansa oluyordu.
Belki de hobiye 5.5 gamo g-magnum 1250 ile başlamakta hata yapmışımdır.
Neyse onun sayesinde pcp sahibi oldum.
-
Anladım usta hangi pellet kullanıyordun
-