Ben de Facebook'da gördüm. Merak ettim Spoton'la kıyaslayabilecek var mı acaba? Yerli markalar güzel bir rekabetle kalitelerini yükseklere taşısın ve keyifle kullanalım isterim.
Şahi bullets
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yeni çıktı. 1 kutu alıp denemek lazım. Ama üretici firma hiçbir grupman ve tanıtım videosu koymadı.
-
Firma ismi güzel ancak kendini f/p olarak ispatlamış spoton varken daha pahalıya ürünleri piyasaya sürerek fazla tutunamaz. Artık ülkemiz de 250 barlık havalı tüfekler üretiliyor durum böyleyken neden yerli bi firma 50-60 grain pelletler üretmeye başlamadı bence biran önce bu işe el atılmalı
-
görünen o ki performansı iyi değil zaten pelletin.Umarım ileride düzeltirler.
-
görünen o ki performansı iyi değil zaten pelletin.Umarım ileride düzeltirler.
ben heyacanla birinin 60 grain pellet üretmesini bekliyorum ??
-
kullanmadan bir şey diyemem.
-
28 garain şahi bulleti bu hafta sonu denedim. Pelletlerin 3 te birinin şekli bozuk. Aralarından özenle seçtiğim bulletler ile, airranger ile 200 metreden 15.5 cm boyundaki 250 cc lecola şişelerini arka arkaya rahatça vurdum. Normalde Rocket 32 grain atarım. Rockete göre farkı, daha hafif olmasına rağmen, daha kötü BC değerinden olsa gerek, 1 dot daha alttan vurdu. Spoton bullet şimdilik uzak mesafe için pek tercih edilebilecek isabette değiller. Umarım geliştirilir de alternatif bulletlerimiz çoğalır.
-
28 garain şahi bulleti bu hafta sonu denedim. Pelletlerin 3 te birinin şekli bozuk. Aralarından özenle seçtiğim bulletler ile, airranger ile 200 metreden 15.5 cm boyundaki 250 cc lecola şişelerini arka arkaya rahatça vurdum. Normalde Rocket 32 grain atarım. Rockete göre farkı, daha hafif olmasına rağmen, daha kötü BC değerinden olsa gerek, 1 dot daha alttan vurdu. Spoton bullet şimdilik uzak mesafe için pek tercih edilebilecek isabette değiller. Umarım geliştirilir de alternatif bulletlerimiz çoğalır.
Hocam şahi den girmişsin spotondan çıkmışsın. Şahi mi attın spoton mu orasını pek anlayamadım. Spoton kullandım ben pek okadar da kötü değil.60 70 metrelere atmıştım. Ama şahi atanları görüyoruz maalesef sapanla atsak daha iyi grupman yaparız.
-
18.13 grain sahi denedim 25 metrede bile ruzgardan cok etkileniyor Spoton 18,13 ayni sartlarda 25 kurusluk grupman yaparken sahi cok dagiliyor. Fiyat olarak spotondan yuksek girdi piyasaya gelistirilmesse tercih edilmez ve fiyati asagiya cekilmeli bence.
-
Hocam şahi den girmişsin spotondan çıkmışsın. Şahi mi attın spoton mu orasını pek anlayamadım. Spoton kullandım ben pek okadar da kötü değil.60 70 metrelere atmıştım. Ama şahi atanları görüyoruz maalesef sapanla atsak daha iyi grupman yaparız.
Hocam, ben faydalı olması açısından tecrübelerimi yazdım. Yazdıklarım gayet açık ve net, neyi anlamadınız onu anlamdım. Sizin için tekrar edeyim o vakit. Şahi bulletleri denediğimi, aralarından düzgünleri seçerek, ve isabet olarak beni olumlu anlamda şaşırttığımı yazdım. Spot on'u ise daha önceden denemiş olduğumu, onun ile ilgili de isabetinden memnun kalmadığımı yazdım. Umarım şimdi daha anlaşılır olmuştur. Varsa hala anlaşılmayan birşey, sorun dilimin döndüğünce açklayayım.
-
teşekkür ederiz.
-
ben heyacanla birinin 60 grain pellet üretmesini bekliyorum ??
Rocket de var .25cal 60 grain konu eski ama yine de yazayım dedim
-
62.5 grain pb82 60 grain thor gibi bulletler var.Hobidaşlar üretiyor ulaşması size kalmış
-
Rocket de var .25cal 60 grain konu eski ama yine de yazayım dedim
Stoklarda bulunmuyor
-
Stoklarda bulunmuyor
Thor 60gr eğer facebook kullanıyorsan Kafama Göre Pcp sayfasından yani Dedeler grubunun sayfası oradan ulaşabilirsin.
-
Thor 60gr eğer facebook kullanıyorsan Kafama Göre Pcp sayfasından yani Dedeler grubunun sayfası oradan ulaşabilirsin.
Kullanmıyorum ama bir türlü ulaştırım teşekkür ederim
-
Kullanmıyorum ama bir türlü ulaştırım teşekkür ederim
rica ederim. eğer ulaşamazsanız haber verin yardımcı olurum