Arkadaslar forumu aradım fakat bununla ilgili bilgi bulamadım. En iyi havalı tüfek moderatoru hangisi? Hatsanin kendi sayfasındaki super x silencer iyi mi? Yoksa Wranglerin Typhoonu mu? Yada daha iyisi var mi? Yoksa hepsi eşit midir?
En iyi Moderatör/Susturucu
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaslar forumu aradım fakat bununla ilgili bilgi bulamadım. En iyi havalı tüfek moderatoru hangisi? Hatsanin kendi sayfasındaki super x silencer iyi mi? Yoksa Wranglerin Typhoonu mu? Yada daha iyisi var mi? Yoksa hepsi eşit midir?
wrangler suan piyasadaki en iyi ürün . Kendiniz de piyasadakiler kadar etkili birşey yapabilirsiniz . Nerdeyse hiç para vermeden el emeğiyle rahatlıkla yapabilirsiniz . Kullandığınız ucuz bi tüfekse cekiçe de modifiye yaparak sesi çok azaltabilirsiniz. At44 için kendi yaptıgım moderatör ve cekiçe yapılan küçük bi işlemle sesi nerdeysen tamamen kestim . Gücü bu kadar yüksek olmadan ev ortamında kullanılacak Hale geldi
-
wrangler +1
-
Wrangler bence en iyisi diyebilirim..
-
ankarada yasin var wrangler markası ile yapıyor çok iyi fiatta performansta yabancılardan çok iyi
-
Wranglerin iki modelini de deneyen arkadaslar olduysa,yeni versiyon da nasıl bir fark olmus kıyaslayabilir mi?
-
merak ettiğim soru - aşağıda listelenenlerin atış isabetin ne kadar etkileyebileceyi :
- moderatör merkez hattının namlu merkez hattından kayma oranı (ne kadar olabilir)
- namlu ve moderatördeki bağlantı uyumluluğu (diş, çap ve yüzeylerin oturma hassasiyet ve yüzey kaliteleri)
- moderatörün hareketli (tasarımda öngörülmüş veya imalattakı düşük hassasiyetten kaynaklanan) parçaların içermesi ve bu parçaların her atıştan sonra kayarak yer deyişmesi
-
wrangler suan piyasadaki en iyi ürün . Kendiniz de piyasadakiler kadar etkili birşey yapabilirsiniz . Nerdeyse hiç para vermeden el emeğiyle rahatlıkla yapabilirsiniz . Kullandığınız ucuz bi tüfekse cekiçe de modifiye yaparak sesi çok azaltabilirsiniz. At44 için kendi yaptıgım moderatör ve cekiçe yapılan küçük bi işlemle sesi nerdeysen tamamen kestim . Gücü bu kadar yüksek olmadan ev ortamında kullanılacak Hale geldi
Çekice nasıl bi işlem yaptınız hocam?
-
Çekice nasıl bi işlem yaptınız hocam?
Cekiçin tüpe çarpan kısmına kauçuk bir malzeme yapıştırdım . Çekiç direk metala çarpmıyor ses ortadan kalktı
-
Cekiçin tüpe çarpan kısmına kauçuk bir malzeme yapıştırdım . Çekiç direk metala çarpmıyor ses ortadan kalktı
Hocam, pellet hızını etkiledi mi bu işlem?
-
Hocam, pellet hızını etkiledi mi bu işlem?
Gücü etkiler çünkü çekiç tüpe daha az vuruyor . Tasarruf artırıyor ama daha fazla pellet atıyorsun . Güçte azalma olmasın diyorsanız. Çekiç yayını sertleştirin veya yayın içine pellet yolun böylece güç düşmez
-
Gücü etkiler çünkü çekiç tüpe daha az vuruyor . Tasarruf artırıyor ama daha fazla pellet atıyorsun . Güçte azalma olmasın diyorsanız. Çekiç yayını sertleştirin veya yayın içine pellet yolun böylece güç düşmez
Teşekkür ediyorum
-
Aksu avda wrwrangler bora diye satılan model mi
-
Wrangler typhoon aldım gayet güzel. Tavsiye ederim
-
Wrangler bora tavsiye ederim.
-
Bu arada moderatör taktiktan sonra atışta savrulma olursa eksen hatası vardır. Namlu ucuna tam oturması için teflon bant kullanarak deneyin. Yine olmadı bir tornacida moderatör ekseni ve pasosunu kontrol edin.
-
İyi günler 2. El wrangler satan varsa iletişime geçebiliriz.
-
Bende ikinci el wrangler Bora var, 100tl ye birakirim.
-
ankarada yasin var wrangler markası ile yapıyor çok iyi fiatta performansta yabancılardan çok iyi
bu yasin beye ulaşabilirmiyiz yada nasıl ulaşırız bilgi verebilirmisiniz hatsan herkül pcp için