İyi günler arkadaşlar,yeni aldığım kral ile gelen moderatör yerine başka bir moderatör denemek istiyorum.Elimde şuan 2 adet kral moderatör oldu birini elimden çıkarıcam ve yerine wrangler yada yatagun almak istiyorum.Tavsiyeniz hangisidir.her kalibrede kullanılabilir olması önemli.
moderatör tavsiye
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kesinlikle wrangler...
-
Kesinlikle wrangler...
hangi modelini tercih etmeliyim Metehan,bora mı typhoon mu ?
-
Bora yeterli.
-
Bende Bora aldım bir tane Halilavdan.
-
hangi modelini tercih etmeliyim Metehan,bora mı typhoon mu ?
Typhoonu aldım kullanıyorum ve tavsiye ederim
-
Typhoonu aldım kullanıyorum ve tavsiye ederim
o model ya 5,5 yada 6,35 hocam.tek alıp her silahımda kullanmak ısterım acıkcası.
-
Çok farklı namlulu tüfek kullanmıyorsanız tek tip düşünürseniz aklınızda olsun evin içinde dahi tüfeği kullanabilirsiniz o derece sesi kesiyor yani
-
Elime maalesef 4.5 5.5 ve 6.35 mevcut ?
-
merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak sighmark universal çok amaçlı sıfırlama lazeri ile hatsan nova tüfeğimde Optima 3-12x44 dürbünümü 100 metreye sıfırlamak istiyorum bu lazer bu mesafede uygun olurmu sizce ve acık havada 100 metrede lazer ışığı görünürmü ??
şimdiden teşekkürler
-
lazerle olcak iş değil hocam. tüfeğinizi 6 metreye sıfırlayın. yüksek ihtimal 2. kesişen sıfır noktası 90 metrelerde olucak.
-
Konunun üzerinden bayaga zaman geçmiş ben de bigmax x için wrangler phantom XL düşündüm. Deneyen, bilen var mı? En güçlüsü bu mu şuan için?
-
Konunun üzerinden bayaga zaman geçmiş ben de bigmax x için wrangler phantom XL düşündüm. Deneyen, bilen var mı? En güçlüsü bu mu şuan için?
Kesinlikle dogru tercih