Herkese Merhaba,
Dilimin döndüğünce , başlangıç seviyesi dürbün ve havalı tüfekleri tanıtmaya çalıştım. Kanalıma abone olup bana destek olursanız sevinirim
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Herkese Merhaba,
Dilimin döndüğünce , başlangıç seviyesi dürbün ve havalı tüfekleri tanıtmaya çalıştım. Kanalıma abone olup bana destek olursanız sevinirim
Hocam bu aralar tüfek tanıtım, reklam video işleri biraz sıkıntılı. İstersen bu fikrini tekrar gözden geçir derim ... 80.000 tl ye kadar cezası var.
O konu da muallak gibi , abone sayısı çok fazla olan kanallar var ve hala tanıtıma devam ediyor. Anlam verebilmiş değilim.
Ben tedbir amaçlı hiç video bırakmadım kanalımda. Hoş benimkiler atış videosuydu, tanıtım yada reklam içermiyordu ama ne olur ne olmaz dedim. Tedbirli olmakta fayda var.
Bu konuda bilgim yoktu demek yasaklandı.
28 aralık 2018 tarih ve 30639 sayılı resmi gazetenin
TİCARİ REKLAM VE HAKSIZ TİCARİ UYGULAMALAR
YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA
DAİR YÖNETMELİK in 5. maddesinin 9. bendi gereği " (9) Her türlü ateşli veya ateşsiz silah, silah üreticisi ve satıcısının reklamına izin verilemez.” deniliyor. Bununla alakalı Ankara İl Emniyet Müdürlüğünün 18 ocak 2019 tarihli yayınladığı bir yazı var ceza tutarlarını içeren. o yazıyı da bulabilirsem paylaşırım buradan
Bildiğim kadarıyla şuan ortada bi belirsizlik var ama dediğim gibi tedbirli olmakta fayda var :))
Bu devlete çok para lazım her türlü yazarlar cezayı.
Ateşli yivli silah almak zaten her babayiğidin harcı değil o paralara o koşullara uyacak kaç kişi var ki ülkede?? Birde reklam yapmak mı yasaklanmış? valla tuhaf ülkeyiz. Elin 18 yasinda adamı 500 dolara av bayiinden faturayla silah alıyor 150 dolara 1000 adet mermi alıyor arazisinde ateş ediyor. Üstelik yivli uzun namlulu tam otomatik bile alıyorlar bizim ülkede tabanca almak için taşıma ruhsat 6 bin TL vergi 4 bin tabanca 2 bin ruhsat mermi 2.40 TL yivli uzun namlulu ise hayal ötesi ?
Chrony arayanlar kesin izlesin.
Şuan silah tanıtımını herkes yapmaya başladı galiba bir problem yok. O yüzden tekrar çağrı yapayım dedim bana destek olun diye
Takip ediyoruz Cihan hocam
aynısından bende kullanıyorum metre saniye ölçümü yapıyor fakat çıkan sayıyı 3,28 le çarparsanız fps değeri çıkıyor ortaya yani videodaki rakamları girelim ..125 x 3,28:::410 fps gibi
Takipteyiz?