Herkese merhaba.
Hobiye uzun zaman ara verdikten sonra tekrar zaman ayırmaya başlayacağım. Elimdeki at44 dahil diğer hatsan tüfekleri toplayip evime 90km fabrikaya götürdüm. Sonra ayni gün teslim alıp 90 km yolu geri döndüm ve eve gelip tüfeklerdeki sorunlar giderilmişmi diye denemelerimi yaptım. Sonra bir baktım ürünler de sorunlar devam ediyor hatta emektar gözüm gibi baktigım walther talon magnumun başka sorunlarida olusmuş. Fabrika yoğundur havalar ısınıyor belki herkes tüfeğini bakima gönderdi benimkilere tam zaman ayiramamislardir diye dusunere tekrar 90 dan 180 km yapip kısmen sorunlari çözdük.
Bir süredir, kundağının kalitesi ve nispeten hafifliğiden dolayi novastar long modelini inceliyorum ancak Alparslan hocanin tanitimindan başka bir kaynak bulamadim. Novastar lw 45cm modeli bir çok yerde satışta ancak long 58.5cm olan bir bayide satışta. Sanırım az miktar da sunuldu piyasaya.
Belki üretici bilgi sağlıklı bilgi verebilir diye düşünerek fabrikayi aradım. Aldığım cevap komik bir şekilde ' nova sıtar Lw yok Lw takmiyoz eski o eskidir yok o öle bişi artık lw yok bizim kendi taktığımız daha iyi tamammi ' oldu ve sonra telefon kapandi.
Forum da novastar long veya Lw modelini kullanip yorum yapabilecek olan varsa sevirim yada belki şu markanın servisi işini iyi yapiyor ve müşteriye daha saygılı ve profesyonel şekilde davraniyor gibi önerileriniz de çok makbule geçer.
Belkide hatsan harici firmalara da şans vermemin zamani geldi ?