Merhaba,bugün Alparslan beyin yeni sitesinde Kral'ın son atılımını gördüm.
Fx'lerde olan sistemi sanıyorum ilk defa yerli firmamız deniyor ve Fx de olduğu gibi opsiyonel değil kutu içeriğine dahil ederek 3 farklı namluyu yanında gönderiyorlar.
Aslına bakarsanız yeni pcplerde güçten dolayı 6.35 almak daha mantıklı ancak 5.5 pellet bulmak hem daha çok seçenek sunuyor hem de daha ekonomik olduğu için tercihimizi etkiliyor.Bunun yanısıra çok daha fantezi kaldığı için 4.5mm denemeyi düşünmedim bile şahsen ancak güç ayarlı bir tüfekte eğlencesine yapılan hedef atışlarında 4.5 namlu takılarak hava tasarrufu saglayıp keyfi arttırabilir.
Böyle düşündüğümüzde 4.5 ekonomi,5.5 uzun mesafe,6.35 de tahribat açısından kullanışlı olur diye düşünüyorum.
Nova Star almayı düşünürken tipini o kadar beğenmesem de mantıklı olması sebebiyle Kral aklımı çelme aşamasında
250 bar olması da artıları arasında ve forumdaki son konularda teknik servis anlamında Kralın Hatsandan olumlu yorumlar almasıyla benım Nova Star sevdam sanırım başlamadan bitecek gibi.
Ürünü bilmeyenler için temsili bir de fotoğraf ekleyerek konuyu renklendireyim.
[Resim Engellendi: https://i.hizliresim.com/EmomM9.jpg]
Bu arada hiçbir markaya fanatikliğim yok,sadece kişisel düşüncelerimi paylaşarak fikir alışverişi yapmak amacı ile konuyu açtım..