yeni bi bt65 sb elite aldim ve 200 bardan 100 bara kadar 25-30 tane pellet atabiliyorum manuel olarak gücünü biraz kısıp atis sayisini yukseltebilirmiyim olursa nasil yapilir baya araştırdım ama guzel bi anlatim bulamadim bilen yada yapan varsa yardimci olabilirmi.
Bt65 güç ayarı nasıl yapılır
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bende merak ettim
-
pek takan yok heral ?
-
Hocam youtube da At44 güç ayar videoları mevcut. Bt65 in güç ayar yöntemide aynı sadece gücü açma ve kısma yönü At44 ün tam tersi. Videolar size yardımcı olacaktır.
-
şansıma tüküreyim tetigin arkasindaki vidayi sonsuza kadar acilmiycak sekilde sıkmışlar zorladim vida yalama oldu vidaliktan cikti napiym ben şimdi
-
şansıma tüküreyim tetigin arkasindaki vidayi sonsuza kadar acilmiycak sekilde sıkmışlar zorladim vida yalama oldu vidaliktan cikti napiym ben şimdi
Fabrika yolu görünüyor öyleyse hocam ?♂️
-
sıfır daha silah demezlermi sen hayırdır kardeş ne derdin var diye.
-
sıfır daha silah demezlermi sen hayırdır kardeş ne derdin var diye.
Desinler bir şey olmaz ki. Hatsan bu. Hatsan servisi ile ilgili forumda arama yaparak servisin neler yaptığını öğrenebilirsiniz. Açıklayıcı bi not yazarak kargo ile gönderin genelde ücret almazlar sadece kargo ödemeleri size ait olur o kadar.
-
Gerçekten hatsan servisi çok iyi. Ben tüfeği yollarken not yazıp içine koydum. Teyit için aradılar hatta.