Arkadaşlar selam,
ben şehirdışına çıkacağımdan katılamayacağım, ancak yinede başlık açayım, altyapıyı oluşturayım dedim.
Kimler var bu haftasonu atışa gidebilecek?
12 Temmuz Atış Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İş yerimde bir görev değişikliği oldu, bu sebeple ben büyük ihtimal çalışacağım. Gidebilen arkadaşlara iyi atışlar dilerim...
-
Maalesef bu hafta da katılamayacağım. İş gezisi nedeniyle şehir dışında olacağım
-
Fatih (exador) nazarın değdi... Bu başlık buluşamama başlığına döndü...
-
Fatih (exador) nazarın değdi... Bu başlık buluşamama başlığına döndü...
nihahaha
çiğ köftede koptum yoksa problem yoktu -
Fatih ortada buluşalım abi manisada buluşalım o zaman ben anca gelirim...yaşlı kirpi üstadıda ala gel ambrosia pirana falan...mangal yaparız manisa kebabı ceviririz hehehhehhee. bırakın Ankara yı Türkiye bizim
-
nerede beleş
oraya yerleşbana uyar
yemek oldummu çine giderim. -
fotolar nerde fotolar olmadımı buluşma.
-
Ankara Team Bu hafta buluşma yapmadı,Sanki sözleşmiş gibi hepimizin işi cıktı, Bende hafta sonu İstanbul'daydım .İstanbul Güzel şehir Ancak en güzel yanıda ,Ankaraya dönüş yolu, İstanbullular alınmasın ama İstanbul onların olsun, Mutlu ve kazançlı günler dilerim, Ankara Ankara Güzel Ankara ......Bu hafta Resim,Mesim Yok...İnşallah Bir dahaki hafta acısını cıkarırız...Kıs ka nan lar çatlasın....
-
fx ler artık bu cuma gelir inşallah.
-
fx ler artık bu cuma gelir inşallah.
yav arkadaş gece rüyanda da FX görüyormusun çok merak ediyorum
yok o değilde sağlığın zarar görecek
umarım mutlu sona kavuşursun