s.a arkadaşlar. Kral kaplintip dolu ucu hava kaçırıyor. İçindeki oring yıprandı sanırım. Bu tip uçları sökebiliyormuyuz. Sökülebilir ise nasıl yapabilirim. Yoksa oring yüzünden yenisinimi almam gerekecek
Kral kaplin tip dolum ucu oring değişimi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
arkadaşlar başına bu sıkıntı gelen olmadı sanırım.
-
s.a arkadaşlar. Kral kaplintip dolu ucu hava kaçırıyor. İçindeki oring yıprandı sanırım. Bu tip uçları sökebiliyormuyuz. Sökülebilir ise nasıl yapabilirim. Yoksa oring yüzünden yenisinimi almam gerekecek
Mavi ile işaretledim buralardan sökebilirsiniz.. Sökerken dikkatli olun içinde bilyalar ve yay var onları kaybetmeyin.
[Resim Engellendi: https://i.hizliresim.com/9YEqW3.jpg]
-
emre kardeşim çok teşekkürler. Söktüm uygun oring bulup takicam. Büyük bir sıkıntıdan kurtarsın beni
-
emre kardeşim çok teşekkürler. Söktüm uygun oring bulup takicam. Büyük bir sıkıntıdan kurtarsın beni
Oringleri sanayiden de bulabilirsiniz. Yanınızda oringi götürün ona göre ölçtürüp alırsınız. sanayide lastik,keçe satan bi yerde rahatlıkla bulunur,hatta büyük hırdavatcı varsa orada bile bulma ihtimaliniz var.