Herkese merhaba,uzun süredir pcp arayışındayım.Her yeni çıkan modelde acaba bu mu olsa diye araştırmaya çalışıyorum ama sanırım tüfek seçerken gözümüze güzel görünenden ziyade kendi kullanımımıza uygun olanı bulmamız lazım.Bu mantıkla görsel olarak beğendiğim Nova Stardan,tipini pek de sevmediğim Kral Nemesisi düşünmeye başlamıştım.
-Genel olarak düşündüğümde ev dışında neredeyse hiç atış yapma fırsatım yok,en fazla camdan dışarı arka bahçemdeki boş araziye atış yapabiliyorum.
-Bazen dışarıda atış yapmaya kalksam etraftan muhakkak çıkıntı yapan biri oluyor öyle zamanda arabanın içinden atış yaptığım oluyor.
-Atış yapacağım maksimum mesafe 100 metreyi geçmiyor
-Sessizlik ev içinde atış yaptığım için çok önemli,yerli modellerde moderatör taktığımızda ister istemez boyut uzuyor,kılıfa koyarken vs çıkarıp takmak gerekiyor.
Cricket için en büyük sorun sanırım atış sayısı ve bolt kolu.Bolt koluna alışılır diye tahmin ediyorum,iş yerimin konumu itibariyle tüpü doldurtmak çok sorun değil atış sayısını pek önemsemedim oyüzden.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama bu kullanım koşullarına compact ve dahili susturucusu olmasıyla Cricket bana uygun olur diye düşünüyorum.Gönül FX impact ister ama mali olarak bana uygun olmaz malesef.
Siz genel olarak nasıl bilirsiniz Cricketi,kullananlar yada almak isteyip araştıranlar tecrübe ve bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim.