Merhaba, Samsun da Scuba tüp dolduran var mı ? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi ? Samsun da bir çok firmayı aradım ama 200 bar üzeri dolduran yok, birisi 230 bar doldururum dedi o da 90 lira istiyor.
Samsun Scuba Tüp Dolumu
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
soyguncu o sakın 90 vermeyin. hava biten bişey
-
itfaye bölge amirliğinde dolum yapıyorlar Emre bey kardeşim, işin kötüsüde ücret almıyorlar, ya rica etmeniz gerekiyor, yada tanış bir arkadaşınız varsa çalışan o yardımcı olacak..
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
benim kafam en çok şuna takılıyor, bundan yapabilirim aslında, çokda zor bir şeye benzemiyor.
-
benzerini daha önce yurtdışında yapmış olanların videolarında görmüştüm. hatsan pompanın orjinalliğini bozmadan yaptım. yani kol kısmı duruyor. 8l tüpü 200bar doldurdum. istenirse daha fazlada doldurur ama bt65 200bar ile çalıştığı için bu şekilde bıraktım. ayrıca cihaza elektronik kontrol kısmı yaptım pompanın dip kısmındaki ısıyı kontrol ediyor belirlediğim ısıda duruyor soğuduğunda tekrar çalışmaya başlıyor. kontrol kısmında küçük bir lcd var ve ısı durumunu gösteriyor. müsait olunca fotolarını yüklemeye çalışayım. şuanda tam olarak bitirdiğimi söyleyemem. biraz daha geliştirmeyi düşünüyorum.
-
Samsun bu konuda malesef çok geri ben yılda 1-2 defa atışa gidiyorum pompamda hersene arıza çıkıyor sebebini bilmiyorum fakat belli bardan yukarıya hava basamıyorum önceki pompamdada bu sıkıntı vardı
-
aslında diğer emre55aydin ile aynı ilçedesiniz bi scuba bide pompa alsanız hobiciler olarak beraber ortamda olur hemde uygun fiyata scuba tüpleride doldurursunuz.
burda Ayhan Bey pompa arıza ve çözümleri hakkında güzel bir anlatım yapmışHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
benzerini daha önce yurtdışında yapmış olanların videolarında görmüştüm. hatsan pompanın orjinalliğini bozmadan yaptım. yani kol kısmı duruyor. 8l tüpü 200bar doldurdum. istenirse daha fazlada doldurur ama bt65 200bar ile çalıştığı için bu şekilde bıraktım. ayrıca cihaza elektronik kontrol kısmı yaptım pompanın dip kısmındaki ısıyı kontrol ediyor belirlediğim ısıda duruyor soğuduğunda tekrar çalışmaya başlıyor. kontrol kısmında küçük bir lcd var ve ısı durumunu gösteriyor. müsait olunca fotolarını yüklemeye çalışayım. şuanda tam olarak bitirdiğimi söyleyemem. biraz daha geliştirmeyi düşünüyorum.
Yeni konu açarak fotorafları galeri yükleyip paylaşım yaparsanız sevinirm.
-
Yeni konu açarak fotorafları galeri yükleyip paylaşım yaparsanız sevinirm.
en kısa zamanda fotoları yükleme yapayım. cihazı biraz daha stabil yapmak için sökmüştüm. toplar toplamaz resimleri eklerim
-
merhaba tekkeköy den samsuna giderken Kargaz var ben scuba tüpümü orada doldurtuyorum
-
samsunda pcp tüfek kullananların buluştuğu bir platform var mı acaba ?
-
merhaba tekkeköy den samsuna giderken Kargaz var ben scuba tüpümü orada doldurtuyorum
Kargaz dolum fiyatı nekadar ve 300 bar doldurabiliyorlarmı
-
selam kargaz da scuba tüplerini 250 bar a kadar dolduruyor ama bu bar çok çok yeterli oluyor en son 15LT'lik tüpü 40 liraya doldurmuşlardı. sizin scuba tüpünüz varsa ben size başka bir şekilde de yardımcı olabilirim iletişime geçebiliriz.
-
SAMSUN ÇARŞAMBA 330 BAR SCUBA TÜP DOLUMU YAPIYORUM
Burak Öztürk
0552 452 0055