selam arkadaşlar ben diana 350 magnum classic professıonal kullanıyorum ama artık yeni bir silah sahibi olmak istiyorum iki seçenek var mod54 airking ve diana mod460 sizce hangisi
Diananın hangi modeli_?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tabiki tek seçenek airking
-
Neden yeni bir silah alma ihtiyacını hissediyorsunuz acaba? Ben de tam 350 almaya hevesleniyordum da o bakımdan soruyorum
-
tabiki tek seçenek airking
+1
-
-
- Resmi Gönderi
Neden yeni bir silah alma ihtiyacını hissediyorsunuz acaba? Ben de tam 350 almaya hevesleniyordum da o bakımdan soruyorum
Merhaba Özer,
Bu bir hobi ve hobilerde zaman içinde görüntüsünden sıkıldığın karını değiştiremeyeceğin için silahını değiştirerek,değişiklik egonu tatmin edersin,350 çok güzel bir silah,bu silahı arkadaşımız sürekli kırıyordu namlusunu,artık namlusunu kırmayacağı bir silah almak istiyor.
-
Merhaba Özer,
Bu bir hobi ve hobilerde zaman içinde görüntüsünden sıkıldığın karını değiştiremeyeceğin için silahını değiştirerek,değişiklik egonu tatmin edersin,350 çok güzel bir silah,bu silahı arkadaşımız sürekli kırıyordu namlusunu,artık namlusunu kırmayacağı bir silah almak istiyor.
kırıyordu derken ? yani bozuluyormuydu demek istediniz
-
- Resmi Gönderi
kırıyordu derken ? yani bozuluyormuydu demek istediniz
Hayır,o anlamda söylemedim,biraz esprili yaklaşmak istedim.
-
air king le dogru yolu bulursunuz bence?
-
bende airking diyorum ama yandan kurma olması beni biraz düşündürüyor çünkü daha önce hiç yandan kurma kullanmadım zorluk çekermiyim acaba
-
Hıı o zaman 350'yi ben alayım
-
Hehehe.. ben ne derseniz deyin arkadaşlar mod52 diyorum.....
350 sabit namlu olmadığı için hiç alışamadım..alışamam da...
-
selamlar bana göre yandan kurmak daha zevkli ve kolay güçlü yay taksanız bile kurmak zor olmuyor
-
Benim için yandan kurma tüfeklerin avantajı, bipod kolay takılabilmesi.