Herkese merhaba. Yıllar önce pcp silahların avantajlarını öğrendiğimden beri içimde ukte olarak kalmıştı pcp sahibi olmak. Bugün yerli ürünlerin belli bir seviyeye gelmiş olmasıyla biraz birikim yaptım ve Puncher pro500 yada puncher süper jumbo arasında kaldım. Sanırım tercihim ağırlık avantajı dolayısıyla Pro 500 olacak. Amacım maksimum 250-300 metrelere bazende 50-100 metrelere stres atma amaçlı isabetli atışlar yapmak. Öncelikle bu amaçlar için seçimim üzer mi ? Hatsan 250 bar pompa ile bu tüfeğin dolumu sağlıklı olur mu yoksa beni soğutur mu ? Tek dolumluk atış sayısı 1 atış günümü çıkaracak kapasitede gibi. Scubaya hem taşıma hem de fiyat ve dolum zahmetinden dolayı sıcak bakmıyorum. Tüfekten beklentim yüksek atış sayısı ve isabet. Yıllarca yaylı tüfekler kullanmış biri olduğumdan gücünü yeterli bulurum zannediyorum.
Birde bu kombinasyona bütçeme göre dürbün bulamadım. Benim beklentilerim için maksimum 750tl. bandında reticlesi ince ve net bir dürbün bulunur mu ? Kombinasyon için deneyim ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden ilgi gösteren herkese teşekkür eder iyi günler dilerim...