Selamın aleyküm.Bilindigi uzere silahlar cnc makinesi ile uretiliyor.Ve ülkemizde bu makineyle yasa dışı silah yapanlar var.Bu yapılan silahlar gerçeğinin birebir aynisı oluyor.Bu makineleri nasıl temin ediyorlar.
Cnc makinesi ile silah yapımı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Selamın aleyküm.Bilindigi uzere silahlar cnc makinesi ile uretiliyor.Ve ülkemizde bu makineyle yasa dışı silah yapanlar var.Bu yapılan silahlar gerçeğinin birebir aynisı oluyor.Bu makineleri nasıl temin ediyorlar.
Hem yasa dışı olduğunu söylüyorsunuz hemde nasıl ve nerede yapılır merak ediyorsunuz.
Bu ne perhiz ne lahana turşusu anlamadım.
-
Cnc temin etmek için yeterli para olması kafi fakat cnc kullanıcak mühendis lazım aynı zamanda 8 yıldan başlayan yasadışı silah üretim suçunun cezasını göze almak + ortalama 1milyon tl atölye için masraf yapmanız ve üretilen yasadışı silahları satabilecek kitleniz olması lazım velhasıl kelam başınızı ağrıtmamanızı tavsiye ederim
-
Silah değil de, silahlarımıza kundak yapmak güzel olurdu.Malum, tüfek fiyatlarını etkileyen unsurların başında geliyor. Tüfeklerime en iyi ahşaptan en güzel model kundak yapmayı çok isterdim fakat bu cihazların fiyatı arkadaşların dediği gibi çok yüksek ve astarı pahalıya gelir ne yazık ki.
-
ahşap cnc leri makul fiyata temin edilebiliyor fakat çizim yapacak kişi, makineyi çalıştıracak atölye konuları sıkıntılı.
-
Mahmut Sami
27 Haziran 2020 01:41 Konuyu onayladı. -
CNC üretiyorum. Sorularınızı cevaplayabilirim.
-
CNC üretiyorum. Sorularınızı cevaplayabilirim.
Merhabalar hangi firma hocam sizinki
-
Merhabalar hangi firma hocam sizinki
Selamlar. GEONTEK adı ile yeni firmamızla hizmete başladık. Daha önce fason imalat yapıyorduk, ONAT adı altında.
-
Selamlar. GEONTEK adı ile yeni firmamızla hizmete başladık. Daha önce fason imalat yapıyorduk, ONAT adı altında.
Hayırlı olsun umarım uluslararası alanda ülkemizi temsil edecek firmalardan olursunuz.
-
Hayırlı olsun umarım uluslararası alanda ülkemizi temsil edecek firmalardan olursunuz.
Teşekkür ederim. Hedefimiz yurtdışı...
-
Mahmut Sami
23 Mayıs 2024 22:40 Konuyu onayladı.