Bu mesajınıza katılmıyorum. Burada hatsan kullanıcılarını bozuk/kötü/kalitesiz mal satıp yinede malına laf ettirmeyen sattığı malı sürekli övüp diğer malları yerin dibine sokan kurnaz tüccarlar gibi nitelendirmişsiniz bu bence biraz ağır olmuş. Ayrıca saydığınız somut kötü özelliklerin bazıları da çok öznel yaklaşımlar. Örneğin kundak tasarımı kime göre neye göre estetikten yoksun. Ahşap/sentetik kundak tercihi çok kişisel bir tercihtir bence. Ağır olmasını göze alan ve ille de ahşap olsun diyen çok tüfek sever vardır bence. Kendimden örnek vereyim T12 yi hiç düşünmemin sebebi sentetik kundaklı ve manometresiz oluşuydu. Ve tabiki yüksek fiyatı. Bence at44 ün en güzel yanı görüntüsü. Emniyet mekanizması ise yine bence fazla bile emniyetli her atışta emniyeti tekrar açmak gerekmesi unutulunca bütün atış konsantrasyonunu mahfedebiliyor. Bu bence dediğim kısımları "somut gerçekler" adı altında yazarsam ne kadar doğru olur. Keza benim tüfeğim bakım için komple olarak hiç fabrikaya gitmedi bende üzerinde bir ayar yapacak kadar profesyonel bir kullanıcı değilim lakin atış istikrarı ve isabetinden oldukça memnunum. Tüplerinin değiştirilmesi konusunda bu tip forumlara müteşekkiriz. Buradan okuduklarımız sayesinde fabrikayla iletişime geçmek haklarımızı savunmak ve daha güvenli silahlara kavuşmak şansına kavuştuk. Ama ben bu forumda imzama "fx'ler eritilip demiryolu yapılsa trene binmem" yazarsam neler olabileceğini kestiremiyorum. Eğer forum kullanıcılarının çoğunda bir "hatsan düşmanlığı" düşüncesi oluyorsa bu forumla ilgili, bunu paranoya olarak kabul etmemek birazda altında gerçeklik payı olabilir mi acaba diye düşünmek gerekir kanaatindeyim. Herkese selam ve saygılar.
+1000000000000