- Resmi Gönderi
Merhabalar forum için uzun süredir düşündüğüm Mehmet Abimi Yönetici olarak davet ettim, sağ olsun beni kırmadı.
Tekrardan hayırlı olsun.
Teknik bilgi ve her konuda sizlere yardımcı olacağına eminim
akşemseddin
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Merhabalar forum için uzun süredir düşündüğüm Mehmet Abimi Yönetici olarak davet ettim, sağ olsun beni kırmadı.
Tekrardan hayırlı olsun.
Teknik bilgi ve her konuda sizlere yardımcı olacağına eminim
akşemseddin
Eyvallah Cemal bildiğim bir konu olduğu takdirde yardimci olmaya çalışırım.
Hayırlı olsun, forumu biraz daha canlandırabilirlersek ne mutlu bize. Eski günleri çok özledik...
Hayırlı olsun. Umarım forum canlanır
Hayırlı olsun yukarıda hobidaşların da dediği gibi eski günleri mumla arıyoruz ekonomik sebepler ve yasaklardan dolayı , İnşaallah tekrar canlanır buralar.
Mehmet bey hayırlı olsun.
Hayırlı olsun.
hayırlı olsun Mehmet Bey
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Forum için de Mehmet bey içinde hayırlı olur inşallah.
hayırlı olsun...
Mehmet bey hayırlı olsun. Tecrübelerinizden damlalar bekliyoruz.
Çok teşekkür ederim. Daha evvel de söylediğim gibi bu mecrada benim bilirkişi olmam pek mümkün değil çünkü cok değerli ve bilgili abilerim ve kardeşlerim var. Yardımcı olmak icin elimden geleni yapmak isterim. Ayrıca sık aralıklarla kontrol edemiyorum bana özel mesaj ile konu linkini ve durumu yazarsanız sevinirim ve dediğim gibi dilimin döndüğünce yardim etmeye çalışırım.
Hayırlı olsun yukarıda hobidaşların da dediği gibi eski günleri mumla arıyoruz ekonomik sebepler ve yasaklardan dolayı , İnşaallah tekrar canlanır buralar.
acaba yasaklar konusunu biraz açabilir misiniz, ki yanlış bir şey yapmayalım mevzuatı bilmediğimiz için. veya sadece kendim için konuşayım, bahsettiğiniz yasakları duymak isterim çünkü büyük ihtimal hepsini bilmiyorumdur sorun çıkmasını istemem. teşekkürler...
acaba yasaklar konusunu biraz açabilir misiniz, ki yanlış bir şey yapmayalım mevzuatı bilmediğimiz için. veya sadece kendim için konuşayım, bahsettiğiniz yasakları duymak isterim çünkü büyük ihtimal hepsini bilmiyorumdur sorun çıkmasını istemem. teşekkürler...
yasaklar derken elbet forum kuralları var ama arkadas ondan bahsetmıyor galıba gunumuzdekı corona hastalıgından dolayı hafta sonları sokaga cıkma yasagı 4.5 kısılık gruplar halınde toplanılması yasagı gıbı vs yasaklardan bahsetdıgını dusunuyorum