Herkese iyi günler abilerim ben 3 ay önce bi tüfek aldım hatsan 1000s vortex modeli 1000 atış felan anca yapmışımdır geçen atış yaptım tüfeği çantasına koydum dolaba koydum bugün çıkarttığımda kurmaya çalıştım fakat kurulmadı namlu aşşağı doğru gelşyor çıt diye ses gelmiyor yani kurulmuyor bi yardım edecek varmı garantisi var göndesem mi yoksa evde yapılacak bir sorun mu
Tüfeğim Bozuldu
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Büyük ihtimal tetik ayarı yapman gerekiyor kundağı söküp alt kısmının resmini atabilirmisin tırnakta problem olup olnadığını görmek lazım
-
tetik ayar vidalarına bakın. Muhtemelen tetik ayarı çok gevşektir.
-
Bu şekilde tetik mekanizması hocam
Büyük ihtimal tetik ayarı yapman gerekiyor kundağı söküp alt kısmının resmini atabilirmisin tırnakta problem olup olnadığını görmek lazım
-
-
Teşekkürler çok anlaşılır resimler göndermişsin tetiğin üst kısmın daki delik ten ayarlamaya çalış ama denemişsin sanki iz var
-
- Resmi Gönderi
Tetik ile alakalı degilse pistonu tutan parca deforme olmuş olabilir.
-
Aynı ihtimali düşündüm ama resimden anlaşılacak gibi değil ustam
-
Piston daki tırnak sağlam tetik mekanizmasında var bir sorun biraz uğraş çözersin baktın olmuyor fabrikaya gönder çok iyi ilgikeniyorlar faturanı ve şikayetini yazdığın bir not kağıdıyla sar kargola
-
Çok teşekkür ederim bi tetik ayarı deneyeceğim
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar esasında emsal teşkil eden bu tarz sorunları video çekerek eklerseniz ileride başkasının basina geldiğinde çözülen sorunları servise gitmeden daha hızlı çözme şansı olur. Burda önemli konu uygulamayı yapacak kişinin emniyet kurallarına riayet etmesi yaralanma yada maddi hasar olmaması açısından konuya hakim ise yapması esas elbette bu sebeple hobi anlamında her ilde grup yada ekiplerin olmasi yardımlaşma ve aktivite açısındanda ciddi keyifli olur.
-
Sorunu hâlen çözemedim fakat tetiğin içinden bi vida düştü acaba bundan dolayı mı
-
- Resmi Gönderi
Hatsana yollayın. Ücretsiz tamirini yapar gönderirler
-
- Resmi Gönderi
Sorunu hâlen çözemedim fakat tetiğin içinden bi vida düştü acaba bundan dolayı mı
Fabrika ile görüşün zira bir tetik tertibatinda boyle bir somunu gormek dahi pek normal degil ya hadi normal olsun. Siz risk almayin fabrika cozer
-
BENİM HAVALI TÜFEK ARTK YAVAŞ SIKMAYA BAŞLADI HATTA BAZEN GARİP BİR SES ÇIKIP MERMİ GİTMİYOR NEDEN ACABA YAYINI DEĞİŞTİRSEK DÜZELİRMİ
-
BENİM HAVALI TÜFEK ARTK YAVAŞ SIKMAYA BAŞLADI HATTA BAZEN GARİP BİR SES ÇIKIP MERMİ GİTMİYOR NEDEN ACABA YAYINI DEĞİŞTİRSEK DÜZELİRMİ
Pistonlu ise piston değişim vakti gelmiştir hocam aynısı benimde başıma gelmişti, gürültülü bi yılan tıslaması gibi ses çıkarıp pelleti atmıyordu, attığı zamanda 5 metreden bile cam şişeleri kıramıyordu.
-
kurarken eskisi gibi ayni kuvvet uygulama ile kuruluyorsa yay saglamdir buyuk olasilik. En olasi sebep piştovu patlamıştır. Pistonlu silahlarin en buyuk derdi. Hele bir de dizelleme yapiyorsa piston ucundaki kaucuk hemen parcalaniyor.