Arkadaşlar,
cumartesi sabahı saat 05.30-6.00 gibi kimler gelebilir? ben gitmeyi düşünüyorum.
gelenlere Gazoz
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Arkadaşlar,
cumartesi sabahı saat 05.30-6.00 gibi kimler gelebilir? ben gitmeyi düşünüyorum.
gelenlere Gazoz
Orman + Gazoz = Pek müşteri çıkmaz gibi Erdem.
Ben inşallah o gün . Tatil dönüşü devamsızlıklarımı kapatırım
Ben gelirim, ayrıca gelenlere gazoz yanında çay da benden...
Abiciğim hep gelmek istiyorum valla helal olsun sabah namazını müteakip gidiyorsunuz. Gelemeye gelemeye yolları unuttuk. Şu havalar biraz serinlese de öğlen civarlarıda buluşulsa.
Abiciğim hep gelmek istiyorum valla helal olsun sabah namazını müteakip gidiyorsunuz. Gelemeye gelemeye yolları unuttuk. Şu havalar biraz serinlese de öğlen civarlarıda buluşulsa.
senin gelmeye niyetin yok, sanki 9-10'da buluşunca geliyordunda?
hadi gel Özgür, bu sıcakta canımız karpuz çekiyor
Arkadaşlar, Bu hafta sabah erken saatteki buluşmaya maalesef gelemiyeceğim. Haftaya c.tesi ( 2 Ağustos) nöbetçi olduğum için gelemiyeceğim, mütaakip hafta ise yazlık iznimi kullanmak üzere 22 gün şehir dışında olacağım.
Yaptığım hesaplara göre eylül ayından itibaren anca aranızda olabilirm .
Ama forumu izlemeyi bırakmam ve size sanal olarak katılmaya devam ederim...
Sağlıcakla kalın, kazasız keyifli atışlar dilerim...
kyucel sağolsun beni yanlız bırakmadı, başbaşa keyifli bir buluşma, bol bol şişe orta mesafede 50-100m hatta 1-2 tane 120-130metre, güzeldi.
sonra Paintsign'da tost-çay ikilisi sonrası eve gidecektikki, ben kalmaya ve atışlara devam etmeye karar verdim.
yaşasın yaz, yaşasın 06.00 buluşmaları.
kyucel sağolsun beni yanlız bırakmadı, başbaşa keyifli bir buluşma, bol bol şişe orta mesafede 50-100m hatta 1-2 tane 120-130metre, güzeldi.
sonra Paintsign'da tost-çay ikilisi sonrası eve gidecektikki, ben kalmaya ve atışlara devam etmeye karar verdim.yaşasın yaz, yaşasın 06.00 buluşmaları.
Evet yaşasın 06:00 buluşması... bugün uzun mesafede Raptorx ile birlikte şişe devirmece oynadık (bir kısmını da kırdık) Hatta bazılarından hırsımızı alamayıp 3-5 defa vurduk. Keyifli bir buluşmaydı...
sihir yokmu sihir
sihir yokmu sihir
buluşmaya Zati Sungur katılmadı, sihir yok
takvimime baktığımda tam sihir mevsimi
bu gün kaldı ş:113 bitermi dersiniz erdem abi? bu sezonu kapatacağım artık.. geldiğimde biz kapalı bi mekân bulmalıyız abi bu işi kışında devam ettirmek lazım
sonra Paintsign'da tost-çay ikilisi sonrası eve gidecektikki, ben kalmaya ve atışlara devam etmeye karar verdim.yaşasın yaz, yaşasın 06.00 buluşmaları.
İstanbul'da yaptığımız 06:00 buluşmalarında saat 08:30 a kadar rüzgar sıfır şiddetinde oluyor. Sizde de durum aynı mıydı?
evet, sabah 06.00 da rüzgar olmuyor, hava ısındıkça rüzgar başlıyor.
Eveeet sonunda yurda dönüş yaptım, sabah buluşmalarına gelirim ama gazoz'un kapağını ben açacaksam içebilirim